Universiti Sains Islam Malaysia dan ApamPolkadot?

Pada tanggal 11 Mac 2012 yang lepas, Apampolkadot.com telah menerima kunjungan pelajar comel-comel dari Universiti Sains Islam Malaysia (USIM). Tengok gambar kat bawah..comel kan kami hehe…(yang baju pink tue pun comel gak..ehem ehem)

Kami Krew ApamPolkadot.com rasa sangat terharu dan berterima kasih kerana sudi datang dari jauh (Nilai 3, Seremban nun disanun hehe) semata-mata untuk melihat dan mempelajari selok belok perniagaan ApamPolkadot.com yang tak seberapa ini.

Terima kasih sekali lagi kerana sudi melawat kami…dan juga atas cenderahati nie =).

Student USIM memang BEST!…ApamPolkadot.com sayang you all =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Lawatan Pelajar. Bookmark the permalink.

4 Responses to Universiti Sains Islam Malaysia dan ApamPolkadot?

  1. adawiyah says:

    USIM the best…hihih…junior saya la cuma course berbeza…emm,,bila la pulak saya dapat ke sana…bestnye….

  2. Mr Rileks says:

    big boss pkai baju pink… wahhh! peminat kumpulan jambu nie.. hehe..
    *komen ini ditulis sambil makan apampolkadot yg bru smp ptg td.. nyum3*

  3. nur syuhadah halim says:

    mmg best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge