Testimoni

Pertama sekali kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada tuan puan yang telah menjadi pelanggan dan menyukai apam polkadot kami. Dari masa ke semasa kami dengan sedaya upaya akan improvekan produk kami berdasarkan komen dan nasihat membina dari tuan puan semua.

Berikut saya tempelkan beberapa komen dan testimoni pelanggan apam polkadot kami:

Sekiranya tuan puan ingin berkongsi komen atau pendapat, bolehlah berbuat demikian pada ruang komen di bawah. Kami sangat2 menghargai pendapat, pandangan dan testimoni anda.  Semoga anda gembira dengan apam polkadot kami =)

Terima Kasih

37 Responses to Testimoni

  1. Maizatul Hisham says:

    Saya rasa design blog nie dah ok. Simple..easy to navigate…tak serabut sangat. Itu just my 2cent la hehe…anyway..will bookmark your this blog. Nanti nak buat event senang hehe…

    • admin says:

      Terima kasih Puan Maizatul…sekiranya ada apa2 yang kurang enak dari pandangan mata puan info yer. Good feedback. InsyaAllah apam polkadot akan menyusul nanti hehe…

  2. Nisha33 says:

    Kawan saya kat Glenmary Shah Alam ada beli dari you last week…dia kasi satu opis rasa..wow! sedap! hehe…so now it is my turn pulak heehee…for my son bd…cx your Tempahan Form k =)

    Tq

  3. admin says:

    Owh hehe…terima kasih puan…akan buat comel2 for the birthday party…insyaAllah. Already reply to your order mam. Tq

  4. kiki says:

    sedapnye Akak bole x bgi sket hehehehe gurau jew nnti nk suro mama order lah!!!!!!! x thn lgi asyik tengok gamba APAMPOLKADOT no.tel kakak ade tk kite nk ,cause nk call order =)

  5. admin says:

    Salam Kiki,

    Terima kasih sebab berminat =). Kiki boleh lawati link nie untuk order. No telefon pun ada sana. Boleh sms saya sekiranya perlukan urgent feedback =).

    http://apampolkadot.com/borang-tempahan/

    Terima kasih =)

  6. kiki says:

    wa,salam…..akak

    sesame….akak nk tanye bole x akak ade FB x and….
    jangan mara eh….akak nie laki ke pompuan????-.-

  7. admin says:

    Hehehe

    Akak ada abang pun ada hehe..tapi yang maintain blog nie abang (Mr ApamPolkadot) hehe…

    Mr ApamPolkadot punya fb – Budakboy =).

    Add la yer… =). Jumpa di FB

    Terima Kasih KiKi…

  8. inazira says:

    boleh tanya, shah alam area mana?

  9. aja atiqah says:

    apam ni kalau buat corak2 smiley kn cantek jgk..hihi…

  10. Pingback: Apam Polkadot yang Enak dan Comel | s2u.my

  11. farahwaheeda says:

    salam,
    untuk pengetahuan apampolkadot saya dah pun mencuba resepi rahsia yg berikan dalam blog nie… dan sy berjaya melakukannya klu x caya bleh tgk d fb saya teratai putih tp adakah rasa yang saya buat tu sama dengan rasa yg tuan punya resepi buat…? emm memandangkan tuan punya blog kata akan mendapat apampolkadot free setiap kali membuat fedback so saya akan tgu apam free itu…. dan saya akan comen semula setelah mencuba… terima kasih…

    • admin says:

      Wsalam…alhamdulillah. Tahniah kami ucapkan. Kami rasa bangga juga. Nnt kami akan lawati fb Teratai Putih & LIKE gambar apam tu. Terima kasih kembali drp kami. ;-)

  12. Mimi says:

    the polka dots & lady birds are cun enuff but would be more cun if you could do other patterns.. maybe smiley.. angry bird.. flowers.. fruitties.. just my suggestion..
    you need to be more creative and versatile to attract new customers..
    just an honest suggestion..

    • admin says:

      Salam puan mimi, terima kasih banyak2 for your cadangan…insyaAllah kami akan dari masa ke semasa update design terbaru yer…insyaAllah kami akan buat R&D tentang design2 yg comel2 hehe…setuju sangat dengan pandangan puan Mimi. Terima kasih =)

  13. Zay Bee says:

    nak tanya berapa ye harge if nak order dalam 1000 pcs lebih?? ade discount ke?

  14. nina says:

    sy suke mkn apam~~:)

  15. intan says:

    hi!ive made an order 2 days ago tp blom ade any feedback.u stated that if anything to inquire via borg pertanyaan but i couldnt find it.hope u can get back to me pertaining to my order on 12/1/12.thanks

    • admin says:

      Salam Cik Intan,

      Kami mohon maaf kerna agak lewat membalas email cik berikutan tempahan yang agak byk & telah penuh utk certain dates.

      Namun begitu, kami telah pun membalas email cik intan ya :-)

  16. Nuraida Idris says:

    Salam,

    Saya telah membaca pelbagai komen dan cadangan serta melihat gambar-gambar apam tu . Wow menarik minat saya untuk mencubanya. Insya allah akan menyusul untuk apa jua “occasion”. Tahniah atas idea yang kreatif dan inovatif ini. Semoga terus berjaya dan berjaya dari saya. : )

    • admin says:

      Waalaikumsalam,

      Terima kasih di atas minat & support dari Cik Nuraida :-)

      Insya allah kami akan cuba berikan yg terbaik buat semua :-)

  17. ingin tahu says:

    ingin tahu ..cmna nak dapatkan warna hitam waktu wat apom 2…..sb bila saya msukkan warna hitam dia x jadi …dia jadi warna kelabu ….

  18. Pingback: Feedback ApamPolkadot.com Terpanjang Di Dunia =) | Apam Polkadot

  19. nora says:

    Aslm… Maaf sje nak tya… klau oder biasa brapa hr leh dpt…
    Leh ke oder hr ni esok dpt

    • admin says:

      Wsalam Puan, utk kuantiti order yg sedikit biasanya kami memerlukan lebih kurang 3 hari dari tarikh tempahan manakala kuantiti yg besar memerlukan seminggu. Namun sekiranya ada kelapangan di pihak cawangan, kami boleh slotkan order tersebut dgn lebih segera. Harap maklumat ini dpt membantu. Sekiranya Puan berminat utk membuat tempahan, Puan boleh isikan form pre order kami ini ye http://apampolkadot.com/borang-tempahan/…Tq Puan..Salam keceriaan :)

  20. norulhuda says:

    Apam ladybugs telah menambah keceriaan semasa mjls sambutan hari lahir anak saya.sekejap je da licin.sgt sedap n chumil.tq gak krew apampolkadot yg baik.

  21. Lienie says:

    Blm dpt sebutharga lg..

  22. Nor Aini says:

    kalau sy order apam lady bird 50pcs, apam bee 50pcs dan apam polka dot (mix colour n flavour) berapa hrgnya? Boleh hantar ke rumah di shah alam tak.

    • admin says:

      Salam puan Nor, salam kemaafan. Komen puan terlepas pandang =(

      Maaf sangat-sangat juga puan, kita terpaksa tutup tempahan kita. dah hampir 2 bulan sebab chef-chef kita semuanya mengandung serentak huhu…

      Maaf sangat-sangat yer puan sebab tak dapat nak dielakkan. Kita ada maklum kat blog kita. Mungkin puan tak perasan.

      Maaf sangat-sangat yer puan Nor =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>