Teknik pembungkusan untuk penghantaran apam polka dot bagi luar kawasan

Salam kapada semua peminat Apam Polkadot di Malaysia…

Rasanya masih belum terlewat sekiranya saya ingin mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak dan Selamat Berpuasa kepada rakan2 sahabat sekalian..semoga Ramadhan kali ini kita manfaatkannya sebaik mungkin =)

Kali ini saya ingin berkongsikan teknik pembungkusan apam polkadot yang kami gunakan untuk urusan penghantaran terutama sekali kepada pelanggan yang berada di luar kawasan (Shah Alam, Klang dan Kuala Lumpur). Insyaallah ianya selamat.

Gambar banyak-banyak lagi.. =)

Ingin lihat lagi gambar2 ApamPolkadot yang sangat2 mengiurkan? Hehe…

>> Sila lawati laman nie: ApamPolkadot.com/FanPage

p/s: Ini adalah teknik pembungkusan biasa, sekiranya kawan2 ada special request untuk Door Gift, hantaran atau apa2 majlis yang memerlukan ‘Custom Packaging’, sila maklumkan kepada kami terlebih dahulu. InsyaAllah kami akan bantu sebaik mungkin =)


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Pembungkusan and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Teknik pembungkusan untuk penghantaran apam polka dot bagi luar kawasan

  1. SITI AISYAH says:

    Alahmdulillah apam comel2 ini dibungkus dengan begitu baik sekali supaya dia sampai ke tangan penerima dengan senyuman kebahagiaan

  2. suzyla ismail says:

    klau nak oder untuk wedding 24/12/2011….bilakah masa yang sesuai untuk membuat oder apam ini?.dan penghantaran ia mengambil masa berapa hari untuk sampai di Penang?tq

    • admin says:

      Terima kasih puan Suzyla =)

      Boleh ajer..em sebelum tue boleh tahu yer berapa biji tempahan. Adakah untuk hantaran atau untuk tetamu? =)

  3. suzyla ismail says:

    cadangan tempahan sebanyak 500 ke 1000biji…untuk hantaran dan selebihnya untuk budak2…klau design lady bug chargenya sama atau different?pse advise.tq

  4. nad says:

    penghantaran luar dari kuala lumpur dibuat cam ne ye?.adekah melalui pos?

  5. ZaiFa says:

    comel pembungkusannya..saya pun buat mcm ni jugak. :-)
    ZaiFa recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  6. nabila says:

    aslm..sy nk buat tmpahan dlm 35 biji n blh tulih boleh ka??? sy ade inbox di fb..tpi tiada balasan…=.=
    nabila recently posted..thanks sahabat yummy cream puff!My Profile

  7. rahayu says:

    Salam. Apam polkadot ni blh tahan brp lama? Sy ddk pahang..

  8. Rohana Yunus says:

    Kalau nak tempah utk guna hari Sabtu 25.5 2013 sebanyak 500 biji boleh.nak no telatah sms saya 0172212618 utk nak no tel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge