Sponsor`s Discount (NEW)

Diskaun SUPER DUPER SPECIAL dari Rakan Sponsor`s ApamPolkadot.com

1. Sekiranya anda ingin membeli apam dengan harga SUPER DUPER SPECIAL! Lawati blog/page Sponsor kami (melalui link yang disediakan di bawah) dan dapatkan ‘kod diskaun’ ApamPolkadot.com di sana (bahasa pasar: kod diskaun kami ada kat blog sponsors hehe).

2.   Kod tersebut haruslah dimasukan di ruangan “Kod Diskaun” pada Borang Tempahan kami untuk melayakan anda mendapatkan apam dengan harga istimewa =)

3. NANTI!!! Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dari apampolkadot.com dengan menggunakan ‘kod diskaun yang mereka (sponsor`s) sediakan’, anda layak menerima diskaun SUPER ISTIMEWA untuk produk mereka nanti.

4.   Cuma sertakan bukti pembelian (resit) dari pihak kami kepada mereka dan ianya akan melayakan anda mendapat DISKAUN ISTIMEWA dari pihak sponsor… =)

Senarai Rakan Sponsor`s ApamPolkadot.com

1. CrepeDurian.com

2. FaizahTailor.com

3. MyBajuBaby.com

4. PartyHatMy.blogspot.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Sekiranya berminat untuk menjadi Rakan Sponsors ApamPolkadot.com dan memiliki produk untuk dipromosikan, sila isikan borang ringkas di bawah dan pihak kami akan menghubungi anda untuk maklumat lanjut.  Semoga perniagaan kita sama2 berjaya. Amin.

Terima kasih=)

Nama:
Email:

20 Responses to Sponsor`s Discount (NEW)

  1. ekin says:

    Salam. Nak tanya, kalo delivery ke gombak, cajnya brape ye?

  2. masniyah says:

    klu hantar di bukit jalil brpe?

  3. serra says:

    kalo antar di rawang.brape caj nye yer..

    • admin says:

      Jika ke Rawang kami kena hantar by courier so kami perlu tahu kuantiti tempahan agar mudah nak beri kan kos nya Cik Serra :-)

      Harap cik dapat isi borang tempahan agar kami dapat berikan info selanjutnya ya :-)

  4. Reen says:

    Nak tanya, caj penghantaran ikut kuantiti ke? Klu nak order 400 hantar ke gombak berapa? Betul ke apam tahan 3-4 hari? Berapa lama tempoh penghantaran? Klu penghantaran ambil masa 1-2 hari means tinggal sehari je lagi boleh makan?

    • admin says:

      Jika tempahan untuk diposkan, kami akan caj ikut berat tempahan tersebut ya.

      Jika penghantaran BY HAND pula, kami akan caj ikut lokasi penghantaran tersebut. Untuk penghantaran by hand ke Gombak, anggaran dalam RM15.00 – RM20.00 ya. Kami sarankan jika tempahan tersebut banyak, better hantar by hand bagi mengelakkan caj pos yang lebih tinggi :-)

  5. shuhada says:

    salam kak…
    saya nak oder apam dalam kuantiti yang banyak= 1000++
    tapi saya nak oder untuk majlis sya lambat lg..
    31 ogos 2012..
    adakah saya perlu buat tempahan sekarang @ dlm masa sebulan awal?
    takut tak dapat terima tempahan sebab da pnuh..

    • admin says:

      Waalaikumsalam,

      Saya sarankan agar cik shuhada isi aja borang tempahan skrg ya.

      Bagi mengelakkan tempahan penuh, better book awal2 rite? :-)

  6. Nor Hidayah says:

    If order dalam 4000 pcs apam polkadot ladybird dapat harga bape 1 pcs.

  7. Cik Nit says:

    Saya ingin bertanya, samada apam polkadot ada memberi harga pengedar atau tidak.

  8. norhayati says:

    assalamualaikum… sy nak tempah seratus apam lady bug… tapi majlisnye dalam 27hb 5 ni…kalau sy gi amik sendiri bley…saya stay kat andalas klang.. berapa harga ye?

  9. Raihanannz says:

    asalam cik..mcm mna klu nak jdik agen ya??

    • admin says:

      Salam puan Raihanannz, terima kasih kerana sudi bertanya. Namun buat masa sekarang kami masih belum bersedia untuk menerima agent. InsyaAllah apabila dah ready nanti kami maklum yer. Terima kasih sekali lagi…semoga dapat bekerjasama dengan puan suatu hari nanti. Amin =)

  10. syazwani rashid says:

    salam. macamana kalau nak order dr melaka? boleh ke? thnx :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>