Program ApamPolkadot Menggegarkan Office =)

Salam kawan rakan sahabat handal semua =)

1. Untuk kali ini kami ingin menganjurkan program ApamPolkadot MengGegarkan Office anda hehe…Memandangkan motto kami To Make Everybody Smile, jadi kami ingin memberikan 7% Super Diskaun (Kod Diskaun: OFFICE7) kepada sesiapa yang membuat tempahan untuk dihantar ke alamat office sahaja. Saya ulang, alamat office sahaja =)

2. Cuba anda bayangkan sekiranya apam tersebut sampai ke office anda, kemudian anda memberikan apam-apam tersebut untuk kawan2 anda rasa, mesti mereka sangat gembira, terharu dan mungkin ada yang menagis kegembiraan hehe… “Kau memang sahabat sejatiku, nyup nyup nyup…”

3. Cuba anda bayangkan sekiranya anda memberikan apam tersebut kepada BIG BOS anda dan mungkin juga anda akan dinaikan pangkat secara serta merta hehe…belum cuba belum tau…

4. Bukan itu sahaja!!!…sekiranya anda mengambil gambar kawan2 anda yang sedang menikmati apampolkadot (tersenyum) dan kongsikan pada wall Facebook Fanpage kita, kami akan berikan 5% Super Duper Diskaun kepada anda untuk tempahan yang berikutnya pula. Kod diskaun akan diemailkan kepada anda setelah gambar anda dikongsikan =).

5. Kami ingin merialisasikan impian semua Krew ApamPolkadot.com iaitu To Make Everybody Smile

Cubalah…

Gunakan kod diskaun ini apabila mengisi borang tempahan:

OFFICE7

Dan tempah di sini yer:

>> Pre Order Form <<

Kegembiraan anda adalah keutamaan kami =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Pertandingan. Bookmark the permalink.

14 Responses to Program ApamPolkadot Menggegarkan Office =)

  1. Ana Irda says:

    Promosi yang menarik. Ni namanya double promotion. Macam nk order jgk…nnti saya isi form. Gud job guys..i like it!

  2. lynnzaini says:

    nak order apam polcadot!!! untuk this coming 27/10 please reply me ASAP tq.

  3. Pingback: ApamPolkadot.com Buat Super Diskaun!!! | Rilekslah! | Rilekslah di Sini...

  4. ungku shahnaz says:

    Mintak2 apam2 polkadotku selamat sampai lah sok hendak2nya. nyummm2 mesti kanak kanak riang ria punya dpt apam comel tu.

  5. Pingback: Program ApamPolkadot Menggegarkan Office =) | Design Rilekslah!

  6. Mekar says:

    Kalu bagi free semua orang suka, tambah2 beri benda2 yg comel macam ni. Apa2 pun bersedekah makanan adalah satu amalan yg mulia.
    Mekar recently posted..Cara Merangupkan Bawang GorengMy Profile

  7. Pingback: Kenapa Kita Wajib Beli Majalah Inspirasi Perkahwinan Keluaran Mac? | Apam Polkadot

  8. Juan says:

    Aiseymen.. Macam tak adil jer.. Saya kerja sendiri, opis pun kat rumah.. Tapi nak diskaun jugak~~ (^__^) oh apampolkadot…
    Juan recently posted..Bagaimana Cara Berniaga di Facebook – Siapa Bakal Pembeli Anda?My Profile

  9. syida says:

    Area mna i nk order..

    • admin says:

      Salam cik Syida, berikut adlh senarai cwgn kami:
      1) Dsara Damai
      2) Prima Dsara
      3) Kota Dsara
      4) Subang Bestari
      5) Sg. Buloh
      6) Shah Alam
      7) Pdg Jawa
      8) Ampang

      Tempahan tertakluk sekirany cwgn tak penuh. Kami akn sarankn cwgn lain yg berhmpiran. Tq :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge