Pertandingan Komen Terbaik ApamPolkadot

Salam rakan sahabat semua, saya doakan semoga rakan sahabat semua berada dalam keadaan sihat sejahtera.

Saya rasa terpanggil dan ingin menganjurkan Pertandingan Komen dan Menang sempena Pelancaran Blog ApamPolkadot ini.

 

Apa yang anda perlu dilakukan? Mudah saja hehe….

1. Lawati link ini:

http://apampolkadot.com/apam-polkadot-yang-lazat-nyum-nyum/

2. Kemudian anda hanya perlu memberikan komen terbaik anda berkenaan Apam Polkadot pada ruangan komen yang disediakan.

cth: “Apam Polkadot ‘rasa’nya seperti yang telah dijangkakan…lazattt….hingga menjilat jari gitu

3. Klik LIKE pada Fan Page ApamPolkadot kerana pengumuman untuk pemenang nanti akan diumumkan melalui Fan Page tersebut.

Itu saja! hehe….Kemudian saya akan memilih komen yang terbaik dan hadiah akan diposkan secepat mungkin.

Note: Pemilihan akhir akan dilakukan pada 27 Julai 2011 dan pengumuman keputusan akan diumumkan pada 31 Julai 2011.

Hadiah-hadiahnya adalah….jeng jeng jeng

Tempat Pertama
100 Biji Apam Polkadot + Kupun 50% less untuk pembelian* yang akan datang.

Tempat Kedua
50 Biji Apam Polkadot + Kupun 50% less untuk pembelian* yang akan datang.

Tempat Ketiga
50 Biji Apam Polkadot

*Valid untuk pembelian 100 biji yang pertama sahaja.

Selamat mencuba dan saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana memberikan sokongan sempena pelancaran blog ini =)

Salam Hormat
Syahruddin | Pengurus Pemasaran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Pertandingan. Bookmark the permalink.

22 Responses to Pertandingan Komen Terbaik ApamPolkadot

  1. titan says:

    wahh..dapat 100 biji apamm. nyum, nyum nih..
    titan recently posted..Lu Jangan Kerek Sama Gua!My Profile

  2. Pingback: Pertandingan Komen Terbaik di Apampolkadot.com | EarnCent.com

  3. Amway Guy says:

    Salam, saya suka apam. Hari-hari makan apam… Tapi tak pernah makan apam yang ada dot dot dot… dapat apam free nanti saya belanja kawan satu ofis… Bagilah saya apam free… :)

    nanti saya bagi alamat ofis. :)
    Amway Guy recently posted..Ori Spec : France Away 2011/2012My Profile

  4. azaz says:

    Apam polkadot bakal mencetus revolusi di kalangan apam-apam yang sewaktu dengannya. Moga dengan kehadiran apam polkadot ini akan memeriahkan lagi dunia apam di Malaysia. Sekali tengok, rasa nak cuba. Sekali beli, mesti nak lagi.

  5. sayacomel says:

    saya pun suka makan apam. Tapi apam warna-warni ni rasa sayang nak makan. comelll sangaaaaaaaatttt… :)
    sayacomel recently posted..Comel Nakal – Bila kucing-kucing comel bersenam..My Profile

  6. Mr Rileks says:

    mst join nie, leh mkn apam smp knyg 3 hr 3 mlm… :D
    Mr Rileks recently posted..Bersih 2.0 VS Patriot Putrajaya akan jadi Darurat!!!My Profile

  7. danish says:

    Tengok gamabr pun dah terliur. Dapat yang real tentu best kan..
    danish recently posted..6 kelebihan BismillahMy Profile

  8. nordiyana says:

    when i think about apampolkadot.. i think about 4S.. superb.. saving.. sensational.. smile.. yummy3x =)

  9. kiki says:

    wah nk masok lah nk komen best best lah……nnti dpt mkn APAMPOLKADOT
    yeyeyeyeyeyeyeye
    itu pon klu menang….
    -.-’

    • admin says:

      Hehe sekiranya ada kemahuan, insyaAllah. Janji kena ada usaha hehe…masuk pertandingan ‘Komen dan Menang’ hehe…

  10. Pingback: Siapa Nak Makan Apam Secara Percuma? | Rilekslah! | Isu Semasa, Hiburan, Tutorial , Tips & Info......

  11. suriana says:

    ade ke orng nak bg apam yg comel ni secare PERCUME!!!! mcm x percaye…tp kalau betul ape salahnye.name dia pun pelik apam polkadot,,kalau dlu kite tau apam biase je tapi zaman it ni mcm2 kan,,rupe semua orng tau memng cantik tp rase apam ni ade yg blum rase lg tmsukla sye.(heehee)..alngkah bertuahnye kalau dapt polkadot ni tp yg peliknye apam ni ade inti kat dlm,,sedap sngt ke polkadot ni smpaikn namenye menjadi siulan sne sni.tp yg pastinye menjadi igauan setiap insan apetah lg dngn adenye blog ni..bak kte mak sye dri mte turun ke hati,,,rupe yg cntik berwarne-warni.bermacam saiz tinggal pilih jee.klau dpt menikmati apam ni bersame yg tersayang lg sedap.good luck kpd blog ni atas usahe memperkenalkan apam polkadot ni kpd semua..ade rezeki sye pun nak cube rase dan buat sendiri untuk santapan seisi kluarge..amin

  12. sriana binti mohd sobari says:

    buktikan apam potkaldot ni memang sedap,,dengan aneka inti didalamnye.jngn hanye pandai menggode dngan pelbagai saiz,bermacam rupe pelbagai warne tp kelembutan nye????bolehke menandingi apam2 yang terdahulu mencipte name..kite mudah tergode pde kecantikan luaran tp kite terlupe pd keaslian dalaman..ape yg sye cri biarlah kelembutan dan kesedapan apam ni same padan dengan kecantikan luarannye..buktikannn!!!!!

  13. mawar biru says:

    ~SaNa sInI sItU aPaM pOLkAdOt…~
    Bentukmu comel sungguh menggoda
    Rasanya sedap memikat hati
    Disukai orang setiap masa
    Itu lah dia apam polkadot pujaan hati
    * al- kisah :
    -D Majlis hari Lahir – menu Apam polkadot
    -D Majlis prtunangan – menu @ hantaran Apam polkadot
    -D Majlis prkahwinan – menu @ hantaran @ Oley2 Apam polkadot
    -D majlis rumah trbuka raya dan lain2 majlis yg sewaktu dengannya pun menu Apam polkadot juge?? Apa sudah trjadi?? jeng jeng jeng… memperknlkn juadah A.k.A WADAI trhangat lg trlaris mase kini adalah…. cik Apam Polkadot!!
    *i feel good Apam polkadot {tagline ntv7.. kuikuikui}
    * Apam polkadot dekat di hati {tagline tv9 hehehe}
    *Finger lickin good @ so good Apam polkadot {tagline KFC}
    *Apam polkadot badap bap bap ba im lovin it!! {tagline McDonalds}
    sekian berita hari ini melaporkan sana sini situ Apam polkadot!! usah biarkan diri anda di bayangi oleh Apam polkadot!! hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge