Pertandingan Kenangan Terindahku Bersama Apam Polkadot

Kawan2 nak vaucher nie banyak-banyak + hadiah BESAR-BESAR dari Penaja kita yang comel-comel?

x 8 Vaucher (WOW!!!)

Percutian 2 hari 1 malam di DSavoy AFarmosa Resort secara PERCUMA!!!

Dan banyak lagi….

~~~~~~~~~~

Pertandingan kali nie bertajuk
Kenangan Terindahku Bersama ApamPolkadot.com

Penyertaan terbuka kepada semua, tak kira sama ada tua atau muda, kecil comel atau besar (comel)…semua2 dijemput. Mari-mari.

Cara-caranya super duper mudah…seperti kata jiran rumah makcik saya “elehh…mudah jer nie…pejam mata pun boleh join” =)

Hanya 3 Langkah Tersangatlah Mudah…

1. Ambil gambar anda bersama keluarga/kawan2 sambil membalun (makan) apam polkadot.

2. Kongsikan gambar tersebut yang PALING COMEL/MERIAH/SUASANA CERIA di facebook fan page kita dan letakkan tajuk:

Kenangan Terindahku Bersama ApamPolkadot.com”

3. [Wajib] Lawati blog/website Penaja(Sponsorer) kita dan klik LIKE pada FB Fanpage mereka sebagai tanda terima kasih kerana sudi kasi hadiah yang banyak-banyak kat kita, sayang Penaja semua =).

Berikut adalah senarai Penaja (Sponsors) yang comel2 =)

a. JomKePandan.blogspot.com

b. FaizahTailor.com

c. TudungSiComel.com

d. AskBudakboy.com

e. SweetLadyStyle.com

f. Facebook.com/TheSistersShoppingHouse

g. Facebook.com/syasyashop

h. Facebook.com/AshleeyaHijab

i. Rilekslah.com

j. OnlinePrinting4u.blogspot.com

k. Sweetbeecouture.blogspot.com

l. SemuaSihatSelalu.blogspot.com

m. Yslgalz213.blogspot.com

n. Facebook.com/ImpianByMamaMira

o. Dhadalittlebakery.blogspot.com

p. SeniSabun.com

~~Pemilihan Pemenang~~

Gambar yang mendapat LIKE paling banyak akan dinobatkan sebagai JOHAN (Bukan JOZAN)…


* Sekiranya jumlah Like sama, pihak juri ApamPolkadot berhak membuat keputusan muktamat.

Hadiah2 Yang Tersangat BEST adalah…

WOW!!!

1. Tempat Pertama: 200 biji apam polkadot yang comel dan…

a. JomKePandan.blogspot.com[GRAND PRIZE] Tiket penginapan 2 Hari 1 Malam di D’Savoy – A’ Farmosa Resort Melaka*. Berharga RM 3++.00 ….PERHHHHH…. =)

b. Facebook.com/ImpianByMamaMira – PERCUMA Mekap Miss Rose & Tudung Bawal 2 tone bernilai RM234.00

c. FaizahTailor.com – Layak menempah (upah jahit) 2 pasang baju kurung dan sepasan gaun budak secara PERCUMA! berharga RM75.00

d. TudungSiComel.com - PERCUMA 2 pasang tudung kanak-kanak yang comel berharga RM 30.00

e. SweetLadyStyle.com – PERCUMA Shawl Beautiful berharga RM45.00

f. Facebook.com/TheSistersShoppingHouse – PERCUMA Bag bernilai RM40.00

g. Rilekslah.com – PERCUMA sewa iklan selama sebulan, pilih mana-mana pakej yang terdapat di Rilekslah.com/iklan bernilai RM200.00


2. Tempat Kedua: 100 biji apam polkadot yang comel dan…

a. Sweetbeecouture.blogspot.com – PERCUMA 3 pasang kain english cotto&brooch bernilai RM 250.00

b. Facebook.com/AshleeyaHijab – PERCUMA Tudung bernilai RM55.00

c. Facebook.com/syasyashop – PERCUMA 2x qute handmade headband berharga RM40.00

d. Onlineprinting4u.blogspot.com – PERCUMA T shirt heat press (warna putih) design berdasarkan permintaan dari pemenang RM25.00

e. Dhadalittlebakery.blogspot.com – Percuma Chocolate Chip Cookies & Muffins yang LAZAT!!!! bernilai RM60.00


3. Tempat Ketiga: 50 biji apam polkadot yang comel dan…

a. SemuaSihatSelalu.blogspot.com – PERCUMA Mealshake bernilai RM 113.75

b. Yslgalz213.blogspot.com – PERCUMA Set perhiasan Mutiara dari Sabah =)

c. SeniSabun.com- Sabun-sabun yang comel munggil bernilai RM50


4. BONUS: 50 biji apam polkadot yang comel dan…

a. AskBudakboy.com – Sekiranya anda memiliki perniagaan online @ offline, mereka akan membuat Post Review (Advertorial) berkenaan produk anda secara PERCUMA di blog mereka bernilai RM100.00

*Kos penghantaran (postage) adalah tangungan Pemenang =)

*Setelah anda dinobatkan sebagai pemenang, anda diminta untuk menghubungi pihak sponsor untuk dapatkan hadiah yang dijanjikan. Namun pihak kami tidak dapat bertangungjawap sepenuhnya sekiranya pihak penaja menukar hadiah dan tidak seperti yang dijanjikan. InsyaAllah, penaja mesti nak jaga nama baik mereka =)

—————————————–

2 syarat yang simple…

1. Apam-apam yang digunakan untuk penggambaran haruslah diperolehi dari ApamPolkadot.com. Ini kerana takut ada yang cakap;

eh apa nie, nie gambar apam2 kami, kenapa masuk kat apampolkadot.com?? Saman! saman!!” =)

2. Rujuk kepada syarat 1 hehe…simple kan =)

SELAMAT BERTANDING =)

Tempah apam (minimum 50 biji jer) dan join SEKARANG! Sebelum penyertaan ditutup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

19 Responses to Pertandingan Kenangan Terindahku Bersama Apam Polkadot

  1. Mama yusra says:

    Wow, best sgt! 1st step dh buat…dh like suma penaja..he,he..

  2. Mazz says:

    Mazz dh like and follow semua penaja bagi menunjukkan tanda sokongan dan terima kasih pada apam polkadot dan penaja2 semua.

    • admin says:

      Puan Mazz, terima kasih banyak..kami dah tengok kedua2 blog puan..menarik =)

      Terima kasih dan kami doakan semoga berjaya..amin

  3. ZaiFa says:

    wahh….menarik ni.nanti saya suruh anak bongsu possing bersama apam polkadot
    ZaiFa recently posted..Chicken KormaMy Profile

  4. Qirah says:

    saya nk join! tapi facebook jomkepandan.blogspot tu takleh add la. dh max friend dia dh. nak buat mcmna? dan saya nak tanya, bila sy dah order, nk hantar gmbr utk join tu ke mana?
    Qirah recently posted..SorryMy Profile

  5. Mama yusra says:

    Mmng nk join tp nk beli bln dpn 4 besday anak..so, hold dulu…dh oder nnt bru leh join! Excited ni..hu,hu..

    • admin says:

      Hehe selamat berjaya puan =)

      Semoga dengan kehadiran apam polkadot dapat menceriakan susana =). Kanak2 suka… =)

  6. Qirah says:

    saya dah upload gmbar kt facebook apampolkadot.dot dan buat entri promosi jugak :)
    http://qirakira.blogspot.com/2012/06/apam-polkadot-dari-apampolkadotcom.html
    Qirah recently posted..Apam Polkadot dari Apampolkadot.comMy Profile

  7. syu90 says:

    menarik nie..bleh dpertmbgkn utk dijoin..
    syu90 recently posted..[NOVEL] Kau Pemilik Hati – Ayumi SyafiqahMy Profile

  8. Pingback: Pertandingan Kenangan Terindah Bersama Apam Polkadot – Tempoh Penyertaan Dilanjutkan (Berita Gumbira) | Apam Polkadot

  9. yati says:

    alo leceh la klu ‘like’ terbnyk baru menang..nk join tp x activ fb sgt pn.compom x de yg like kn…pe kata admin je yg pilih gmbar menarik as pmenang?

    • admin says:

      Salam puan Yati, terima kasih atas idea tersebut. Em insyaAllah akan dipertimbangkan untuk pertandingan seterusnya =). Terima kasih =)

  10. Nad says:

    Tarikh tutup bila nie?
    Nad recently posted..Ayam Penyet and Step Up RevolutionMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge