[Peluang Kerjaya] Krew ApamPolkadot COMEL diperlukan =)

[Peluang Kerjaya] Memandangkan motto kami To Make Everybody SMILE, kami sentiasa berusaha untuk memberikan Khidmat Pelanggan Yang Terbaik dari masa ke semasa.

Oleh itu, bagi memastikan ianya tercapai, kami sedang mencari rakan-rakan yang berminat untuk menjadi salah seorang Krew ApamPolkadot.com (yang comel) =)

Krew ApamPolkadot cuma betugas dari rumah jer =)

Kami mencari seseorang yang sentiasa tersenyum dan mesra =)

1. Jawatan yang ditawarkan: Pembantu Jualan

2. Jenis Tugas: Simple jer, duduk rumah jawap email-email pelanggan DENGAN MESRA dan disertakan dengan SENYUMAN =).

Akan betugas dengan beberapa lagi Krew ApamPolkadot yang comel2 lagi montel (Opss) hehe… (Maklumat lanjut akan kami emailkan kepada yang berminat).

3. Waktu Tugas: Time bertugas flexibel…nama pun bertugas dari rumah kan =). Tak perlu duduk depan komputer sebilang masa. Cuma kena sentiasa memantau email yang masuk dan respond secepat mungkin =).

Kita ada beberapa orang lagi Krew yang akan membantu, so ada waktu rehat & cuti..jangan risau =).

4. Spesifikasi

  • Surirumah sepenuh masa (so ada masa untuk main internet sambil jawap email dan koordinasikan tempahan) hehe..
  • Ada line internet yang laju…
  • Boleh monitor email selalu. Takder komitmen lain selain suri rumah =).
  • MESRA PELANGGAN dan SENTIASA TERSENYUM =)  << PALING PENTING!
  • Sanggup menghadapi kerenah pelanggan yang comel2 dan bermacam-macam =)
  • Celik IT hehe…(Diutamakan)
  • Boleh jawap email dimana2 sahaja… maksudnya kalau nak pergi bercuti panjang ada Broadband + Laptop untuk monitor tempahan.
  • Boleh bekerjasama dengan semua Krew yang comel2 =)
  • Bermotivasi tinggi dan tidak mudah putus asa.
  • Itu jer hehehe…

So kepada yang berminat boleh tinggalkan komen di bawah, LIKE post nie dan cakap “I Love ApamPolkadot.com”  dan kami akan emailkan butiran lanjut wink wink =)

WELCOME ON BOARD =)

Semoga kita sama2 berjaya di dunia dan akhirat. Amin. Kalau tak berminat maybe boleh forwardkan kepada kawan lain. Mudah-mudahan ianya membantu kawan-kawan kita yang sedang mencari kerjaya dari rumah =)

Pemilihan MASIH DIBUKATELAH DITUTUP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Pengumuman. Bookmark the permalink.

172 Responses to [Peluang Kerjaya] Krew ApamPolkadot COMEL diperlukan =)

  1. cikpidah says:

    ilove apampolkadot.com

  2. nurhidayu says:

    Ilove apampolkadot

  3. Noor raihan says:

    ilove apampolkadot.com

  4. yat says:

    i love apampolkadot.com

  5. iqawangi says:

    nk try,,:)

    ilove apampolkadot.com

  6. dhadayahaya says:

    I Love ApamPolkadot.com

  7. nur khalil says:

    I Love Apampolkadot.com

  8. nur khalil says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  9. maslinah says:

    I Love ApamPolkadot.com

  10. Nurul izwani says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  11. Liana says:

    I Love Apam Polkadot.com

  12. norlia says:

    assalam…saya nak tanye, kalu orang yang bekerja tak boleh minta jawatan ni ke?
    nak buat part time tapi boleh bagi komitmen…untuk menambah pendapatan yang tak seberapa….

    • admin says:

      Nanti kami email butiran lanjut yer puan…nanti puan nilai dulu yer =). InsyaAllah kami akan cuba sebaik mungkin untuk membantu.

  13. dan says:

    I Love ApamPolkadot.com

  14. muslianah binti muhamad says:

    ILOVE ApamPolkadot.com

  15. razhidah abd aziz says:

    I Love ApamPolkadot.com
    sy bekerja dan keje sy tidak sibuk dan sentiasa mengadap laptop maksudnye boleh memantau emel selalu =) …. sy nk cari pendapatan sampingan…sy boleh membalas emel bile2 mase wlau sy dlm bas kerana sy boleh balas melalui blackbery sy..di rumah pon sy boleh bekerja kerana tiada apa2 yg mengangu sy kerna sy bujang dan comel =)
    tq =)

    • admin says:

      Terima kasih puan Razhidah, insyaAllah nanti kami akan emailkan maklumat lanjut apabila penyertaan sudah ditutup yer…InsyaAllah sangat2 mengalu2alukan =)

  16. siti says:

    I love apam polkadot
    siti recently posted..SEBAGAI WANITA, ANDA TENTU MENGIMPIKAN:My Profile

  17. yaya says:

    I Love Apam Polkadot.com

  18. suhana says:

    i love apampolkadot.com

  19. Haziyah says:

    I love ApamPolkaDot:)

  20. idayu says:

    I Love ApamPolkadot.com

  21. Atie says:

    I Love ApamPolkadot.com!!! want to join this too!!!

  22. Liyana says:

    I Love ApamPolkadot.com

  23. Haziyah says:

    I Love ApamPolkadot.com

  24. yaya says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  25. ruzila zainal says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  26. NORHASLENA BINTI HASHIM says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  27. lin says:

    I Love ApamPolkadot.com

  28. Cikawa says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  29. Nur fazilah ibrahim says:

    ” I love ApamPolkaDot.com”

  30. intan zainal says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  31. Fia says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  32. ikin says:

    I Love ApamPolkadot.com

  33. azi says:

    I Love ApamPolkadot.com

  34. mama adaman says:

    ” I love ApamPolkaDot.com”

  35. Linda says:

    I Love ApamPolkadot.com

  36. miza says:

    salam…sy sdh bekerja n mncari keje part time..sy nk cuba jwtn ni blh x?
    terima ksh =)

    • admin says:

      InsyaAllah, kami akan emailkan kepada semua butiran lanjut; bidangtugas dan sebagainya…insyaAllah sekiranya berminat apa salahnya =). InsyaAllah

  37. wanzawann says:

    I Love ApamPolkadot.com

  38. nor says:

    i love apampolkadot.com

  39. nana says:

    I Love ApamPolkadot.com

  40. i love apampolkadot.com <3
    amalina zainal recently posted..RT : GOOGLE PANDA?My Profile

  41. azza says:

    I Love ApamPolkadot.com =)

  42. noor baayah says:

    i love apam polkadot.com

  43. sheeraY says:

    I Love ApamPolkadot.com

    senyum :)

  44. iza says:

    I Love ApamPolkadot.com

  45. adda says:

    I Love ApamPolkadot.com

  46. cqueen says:

    I Love ApamPolkadot.com

  47. wiyah says:

    I Love ApamPolkadot.com

    senyum :)
    Current score: 0 Thumbs up!

  48. wiyah says:

    I Love ApamPolkadot.com

    senyum :)
    Current score: 0 Thumbs up!

  49. Zetty says:

    I Love ApamPolkadot.com

  50. norrus rusnah says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  51. Roziena Ramli says:

    I Love ApamPolkadot.com

  52. zainah says:

    nak cuba boleh

  53. xera says:

    I Love ApamPolkadot.com

  54. Emma Sherrina says:

    I Love ApamPolkadot.com

  55. natasha says:

    ♥ I Love ApamPolkadot.com ♥

    #^____^

  56. Nik Syah says:

    I Love ApamPolkadot.com

  57. Umi Azeanty Md Yaacob says:

    ツ I Love ApamPolkadot.com ♥

  58. azina yusuff says:

    I Love ApamPolkadot.com

  59. erna fifi nazira says:

    i love apampokaldot.com

  60. norhaziah abdullah says:

    i love apampokaldot.com

  61. Amieyza says:

    I Love ApamPolkadot.com :)

  62. bungamaya says:

    i love apampolkadot.com.

  63. hafizah says:

    i love Apam Polkadot.com

  64. mastura says:

    salam..
    sy pun ingin mencube…bleh send info?

    I Love Apampolkadot.com.. tq

  65. Zainon Ashraj Kamaruddin says:

    Salam,

    akak surirumah dan tak bekerja. memang eday depan computer. berminat nak mencuba
    ..boleh hantar info lanjut? Terima Kasih.

    I Love Apampolkadot.com

  66. husna says:

    I Love ApamPolkadot.com

  67. lynn says:

    sy bekerja,..tp berminat nak tahu,.. boleh send info dulu tak? terima kasih,..
    i love apampolkadot.com

  68. ibu zania says:

    I Love ApamPolkadot.com

  69. Siti Julizah says:

    I Love apam polkadot.com <3 <3 <3 ^_^
    jawatan ni msih ade ksg lg x..sye mmg suriumah sepenuh mase.slalu mg'adap laptop bile dh ciapkn kerja umah sye.if still ade lg sye nk mohon..
    fb acc = siti julizah ( eyza farid )

  70. Siti Julizah says:

    I Love apam polkadot.com ^_^
    jawatan ni msih ade ksg lg x..sye mmg suriumah sepenuh mase.slalu mg’adap laptop bile dh ciapkn kerja umah sye.if still ade lg sye nk mohon..
    fb acc = siti julizah ( eyza farid )

  71. Nor Fasihah says:

    I Love ApamPolkadot.com

    Saya berminat..boleh hantar detail?

    Thank you!

  72. NORHAIDAH BT MANAF says:

    I Love ApamPolkadot.com

  73. siti rahayu abd rahman says:

    I Love ApamPolkadot.com :)

  74. Salina says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  75. admin says:

    Penyertaan Telah Ditutup..sekarang adalah process pemilihan =)

    Terima kasih kerana berminat yer =)

  76. Salina says:

    I tak terima lagi info about part time keja tu, pls email
    Salina recently posted..[Peluang Kerjaya] Krew ApamPolkadot COMEL diperlukan =)My Profile

  77. NORILYANA SUHADA says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

    • admin says:

      Terima kasih puan Norilyana =)

      Terima kasih yang tak terhingga kerana puan iza sudi dan berminat menyertai
      kami untuk menjadi salah seorang dari Krew ApamPolkadot.com yang chumel2
      hehe…

      Untuk langkah seterusnya, Kami memerlukan sedikit butiran lanjut untuk kami
      membuat penilaian serta pemilihan.

      Refer link di bawah untuk maklumat selanjutnye yer =) :

      http://apampolkadot.com/borang-penyertaan-peluang-kerjaya/

  78. ruby says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

    saya nak jugak….

  79. narziah naziri says:

    I love ApamPolkadot.com =)

  80. zurina says:

    I Love Apampolkadot.com

  81. ainatul mardhiah says:

    salam.
    saye harap sangat dapat peluang berkerjasama dengan apampolkadot.com.saya ingin menyambung pelajaran saya dan saya mengharapkan peluang diberi kepada saya supaya saya mampu meneruskan pelajaran saya nanti.I really need a job for me to continue my study.I willing to give full commitment together with apampolkadot.I really need the oppurtunity due to change my future.thanx
    “i love apampolkadot.com”

  82. pink kaler says:

    loh…sudah ditutup kah? Tiada rejeki ini….

  83. NURUL AIMI says:

    saya dah dekat setahun menganggur xde kerja…hanya duduk dirumah..baru berusia 25 tahun..peramah,boleh berkomunikasi dengan orang ramai dengan baik.Diharapkan saya dapat diberi peluang untuk kerja ini.

    “i love apampolkadot.com”

    p/s: teringin sangat nak makan apam polkadot ni :))
    teringin jgk nak try buat ni kat rumah :)

    • admin says:

      Terima kasih puan kerana berminat, tapi buat masa sekarang post tersebut telah dipenuhi.

      InsyaAllah dari masa ke semasa kita akan maklumkan sekiranya ada tugas kosong lagi yer…insyaAllah. Nanti apa2 kami info yer puan =)

      Thanks alot

  84. mazlina says:

    I Love ApamPolkadot.com

    salam, ade post kosong lg x? sy perlukan kerja sampingan untuk menampung perbelanjaan saya. saya pelajar master bwh tangungan sendri dn juga suri rumah.. sentiasa online internet sewaktu menulis thesis.. so, masa sy byk dgn internet.xde mslh untuk mmbalas email pelanggan. hrp dpt keje ni sbb sy sgt ramah n comel.. hehe=)

    • admin says:

      Salam Puan,

      Terima kasih kerana berminat. Mohon maaf sangat2 sebab buat masa sekarang jawatan kosong baru saja dipenuhi. InsyaAllah kalau ada lagi jawatan kosong kami akan maklumkan yer. InsyaAllah

      Salam ceria =)

  85. Sarra says:

    “I Love ApamPolkadot.com”

  86. suzi madom says:

    1 love apampolkadot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge