OhApamPolkadot @ Ampang Super Bowl – OhMedia Network

Orang-orang kuat ApamPolkadot.com...we love to make people happy =)

Pada 4hb Dis 2011 yang lepas, ApamPolkadot.com telah dijemput oleh OhMedia Network untuk memeriahkan lagi Pertandingan Oh! Media Fun Bowling Tournament yang dianjurkan @ Ampang Super Bowl Berjaya Time Square.

Pertandingan antara hidup, mati dan nyawa-nyawa ikan ini telah berlangsung dengan cukup meriah sekali. Nasib baik kami sibuk jaga booth, kalau tak dah lama semua hadiah Krew ApamPolkadot sapu…korang memang bernasib baik hehe…

Kepada yang sanggup beratur panjang lebar untuk mendapatkan Apam polkadot, kami ucapkan terima kasih…yang tak beratur pun kami ucapkan terima kasih jugak. Bak kata pepatah…semua semua sayang you all =) ~ Nak nengok gambar lagi?

Kepada semua peserta samaada menang atau yang kalah…TAHNIAH! Good to know everybody dan berharap kehadiran apampolkadot.com memeriahkan lagi majlis tersebut, amin. Jumpa lagi…OhMedia, jangan lupa jemput lagi yer hehe…terima kasih yang tak terhingga kepada Taukey OhMedia dan Pihak Pengurusan kerana sudi jemput kami…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Pengumuman, Pertandingan, Sponsor. Bookmark the permalink.

4 Responses to OhApamPolkadot @ Ampang Super Bowl – OhMedia Network

  1. titan says:

    hoho..main bowling rupanya. :D
    titan recently posted..Hutang PTPTN dah nak habis.My Profile

  2. SamsulAhmad says:

    main bowling sambil makan apam… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge