Kenapa Kita Wajib Beli Majalah Inspirasi Perkahwinan Keluaran Mac?

Kenapa Kita Wajib Beli Majalah Inspirasi Perkahwinan Keluaran Mac? Kenapa? Kenapa tidak keluaran Mei ataupun April? Oh Kenapa?

Bukan kerana cover gurl nya yang comel hehe…bukan bukan…walaupun Yuna memang comel =) tapi itu bukanlah faktor utama kerana masih ada yang lagi comel hehe…(sorry yer cik Yuna maksud kami apam polkadot yang comel hehe)…

Walaupun kat luar cute...kat dalam lagi cute =)

Anda wajib beli Majalah Inspirasi Perkahwinan kerana….adakah kerana ada ‘Diskaun Tak Percaya’ di dalam majalah tersebut? atau gambar di belakang tabir perkahwinan artis Malaysia yang Termahal Di Dunia?….

Tadaaa…..hehe…

 

Haha itulah jawapannya…anda mesti tergamam bukan?! hehe…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iklan Hehe

ApamPolkadot.com merupakan Pembekal Utama dan telah diiktiraf sebagai Pembekal No 1 apam polkadot serta pelbagai jenis apam di Malaysia.

Mampu membekalkan sebanyak 6000 biji apam dalam satu-satu masa dan sesuai bagi memeriahkan majlis-majlis anda.

We Bring The WOW! to your event.

Dengan motto To Make Everybody SMILE, kami akan berusaha untuk menghasilkan apam yang terbaik dari segi kualiti, kebersihan dan juga reka bentuk.

Pada kami, kepuasan anda menjadi keutamaan yang paling penting.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Di belakang tabir =)

Thanks to Cik Yantie (yang chumel dan spekie wink wink) dan En Kamarul (yang henshem)…jasa-jasa anda akan kami kenang sampai bila-bila =).

Alhamdulillah..terima kasih yang tak terhingga sekali lagi kepada Majalah Inspirasi Perkahwinan. Kami Krew Apampolkadot.com sentiasa mendoakan kejayaan Inspirasi Perkahwinan. Semoga berjumpa lagi di masa hadapan..ehem ehem hehehe….

Belilah Majalah Inspirasi Perkahwinan! ApamPolkadot.com Love it! 

*Cik Yantie n En Kamarul..gambar apam yang diambil memang Seksi  hehe…
*Selain memeriahkan majlis perkahwinan, apam polkadot juga sesuai untuk memeriahkan dan menceriakan office anda. =)

Terima kasih
Krew ApamPolkadot.com yang comel2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Penampilan Media, Pengumuman, Sponsor. Bookmark the permalink.

20 Responses to Kenapa Kita Wajib Beli Majalah Inspirasi Perkahwinan Keluaran Mac?

  1. Jie Halim says:

    Wahhhh kena beli ni! Tahniah la dapat masuk majalah. AP 4eva…

  2. admin says:

    Terima kasih puan. Ini semua dengan sokongan kawan2 semua jugak…terima kasih yang tak terhingga =)

    Alhamdulillah

  3. Mama yusra says:

    Wah, hebat sgt! Tahniah…

  4. mimie says:

    TAHNIAH !!! usaha yg bagus…
    suka suka suka.. suka makan apam polkadot.. :)
    mimie recently posted..JOLLY BABY GYM N MATMy Profile

    • admin says:

      Terima kasih puan, ini semua atas sokongan kawan2 semua jugak…tanpa kawan2 tak kemana kami…terima kasih atas sokongan selama ini..kami turut doakan kejayaan kawan2 semua..AMIN =)

  5. Oh! budu says:

    wah… cantiknya.. :)
    Oh! budu recently posted..Tupperware terbaik!My Profile

  6. yus yusof says:

    tahniah..
    sama la kita, gubahan hantaran i pun kuar majalah bln feb ni..tp tuk majalah pengantin.
    majalah inspirasi tu lak promote by my mentor..byk job makeup dia dlm majalah tu..
    hope dpt kerjasama ngan Apam polkadot tuk blog tu…peace :)

  7. admin says:

    Salam Puan Yus,

    Wah sangat bagus =). Kami dah tengok blog puan, menarik…comel mcm owner dia =)

    Mungkin kita boleh saling bantu membantu untuk masa hadapan. InsyaAllah sekiranya puan berminat boleh Pengurus kami hubungi puan untuk sembang2 kedai kopi? =)

    Looking forward to have good relation with ‘Anggun Mempelai’ =)

  8. Juan says:

    Wah! Terbaik. Memang dasyat team Apam Polkadot ni.. :D
    Juan recently posted..Kelebihan Mati SyahidMy Profile

  9. yana says:

    dr majalah ni tau pasal blog ni..nak order untuk bln 7 nanty…cant wait :)

  10. alahai.. cutenya! my sister is getting married in June. Maybe I can suggest to her for the majlis… :)
    She Wears Premium Beautiful recently posted..What Men LoveMy Profile

  11. Mekar says:

    WAH, Promosi dah makin meluas nampaknya. Tahniah
    Mekar recently posted..Miang Khum…Appertizer Unik dari ThailandMy Profile

  12. Nur Arina says:

    Tahniah utk team Apam Polkadot..keep it up! Saya secara kebetulan menjumpai website ni yg mmg comel. Adakah pihak AP ni masih memerlukan pembuat kek ni dari rumah? coz adik saya bercadang utk berhenti keje n wat kek ni sepenuh masa..tp dia masih mencari sumber dan info yg berkenaan..

    • admin says:

      Salam puan, maaf leat reply..tak perasan komen. Em boleh minta adik puan hubungi kami, insyaAllah nanti kita sembang panjang yer =)…

      Terima kasih =)

  13. Pingback: apam polkadot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge