Hubungi

Soalan anda amat bermakna buat kami dan kawan2 lain =).  Kami akan cuba menjawapnya secepat mungkin, InsyaAllah…

ApamPolkadot.com merupakan Pembekal Utama dan telah diiktiraf sebagai Pembekal No 1 apam polkadot serta pelbagai jenis apam di Malaysia. Mampu membekalkan sebanyak 6000 biji apam dalam satu-satu masa dan sesuai bagi memeriahkan majlis-majlis anda. We Bring The WOW! to your event. Dengan motto To Make Everybody SMILE, kami akan berusaha untuk menghasilkan apam yang terbaik dari segi kualiti, kebersihan dan juga reka bentuk. Pada kami, kepuasan anda menjadi keutamaan yang paling penting

Hasrat kami agar suatu hari nanti, Cawangan (franchais) ApamPolkadot.com akan berada di setiap negeri di seluruh Malaysia dan juga luar negara dengan harapan ianya dapat membuka peluang perniagaan kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan berunsurkan makanan.”

“Kami juga berhasrat untuk melahirkan usahawan berjaya yang mementingkan konsep ‘Memastikan Pelanggan Sentiasa Gembira’ (To Make Everybody Smile) dengan khidmat servis yang diberikan

Alamat:

ApamPolkadot.com | SBZ Prima Enterprise,
Lot BT16,
Stesen Bas Wan`s  Central,
Jalan PJU10/3A, Damansara Damai,
47830 Petaling Jaya,
Selangor
No Tel: -

#Kami terpaksa keluarkan no telefon dari blog bagi mengelakan berlaku terlalu banyak tempahan dan perubahan tempahan yang dibuat melalui telefon. Keadaan ini telah menyebabkan banyak berlakunya kes-kes tempahan terlepas pandang dan tiada rekod perubahan.

Cth: “Eh..haritue kan saya dah call nak mintak tukar tarikh, mcm mana korang buat kerja nie

Em saya ada call yang maklumkan tempahan saya dah cancel, sapa suruh korang buat…saya ingat lagi saya ada call

Namun sekiranya tuan/puan sangat2 perlukan no telefon untuk perkara urgent/ tempahan yang banyak, boleh isi borang hubungi kami (di bawah) dan mohon no telefon Krew ApamPolkadot. InsyaAllah, kalau memang urgent tak jadi masalah punya =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Krew ApamPolkadot.com Yang Comel-comel =)

Pengurus
Puan Normie

Pengurus Akaun
Pn Suhana Irda

Pengurus Jualan 1
Pn Nur Fazilah

Pengurus Jualan 2
Pn Nur Hayati

Pengurus Rekod & Khidmat Pelanggan
Pn Asuhada Asikin

Pengurus Pemasaran
En Syahruddin bin Zainul

 

@ Hubungi Kami:

Nama PENUH (perlu)

Email (perlu)

Perkara

Soalan

No Tel

69 Responses to Hubungi

  1. putri alia farina says:

    salam,u buat delivery kat rumah if i order banyak and do you do packaging for door gifts?

    • admin says:

      InsyaAllah boleh puan. Cuma kami perlu tahu alamat rumah puan =). Door gift pun kami ada buat. Just minta puan penuhkan borang Pre-Order dulu beserta requirement puan then nanti kami akan keluarkan dengan quote dan maklumat lanjut =). Terima kasih

  2. syafida says:

    Salam. nk tanya filling apam polka dot ni boleh mix tak..contohnya peanut dgn coklat. Kalo boleh, harga still sama ke (50 biji rm20)

    • admin says:

      Boleh2 puan, takder masalah. Cuma nanti puan maklumkan apa perasa yg puan perlukan yer =). Minta puan penuhkan borang Pre-Order dulu yer nanti kami akan kasi feedback. InsyaAllah kami akan usahakan yang terbaik =)

  3. nurul says:

    Hi, saya nk Tanya klu order spam nie tahan berapa lama?

  4. ninie says:

    thanks kak apam dah sampai:)

  5. Pingback: Apam Polkadot yang Enak dan Comel | s2u.my

  6. aina says:

    Hi, sy nak tanya boleh tak order apam yang bersize besar?

    • admin says:

      Hi Cik Aina,

      Insya allah cik aina, kami akan cuba penuhi permintaan cik itu. Nanti kami akan beri sebutharga tersebut via email ya. TQ :-)

  7. miss syafira says:

    salam.. masih ambil tempahan untuk sabtu ni?

    • admin says:

      Salam puan, minta puan isi borang pre order dahulu…biar kami tengok detail keperluan cik dulu, nanti kami kasi feedback yer…insyaAllah kami usahakan yg terbaik…

  8. Azahan Mokhtar says:

    Saya nak order apam polka dot sebanyak 300 biji dan dipek sebanyak 2 biji dalam plastik untuk cenderahati / door gift utk majlis perkahwinan. Warna adalah pink/purple dan hijau/kuning. Filling campur2. Saya akan ambil pada hari Sabtu 26/11/11 di tempat puan beserta dengan bayaran. Terima kasih.

  9. Fadzrin Nadia Hassan says:

    Salam. Saya mohon direction utk pick up apam harini di cawangan Klang. Alamat tidak jelas. Di jalan bilal wondo tu mmg ada kedai apam je ke? Sila hubungi saya. No telefon telah diberi masa order. Tq.

  10. Fadzrin Nadia Hassan says:

    Sorry alamat email @hotmail bukan gmail. Tq

  11. fiza says:

    saya nk order apam polka dot seribu. berapa ye harganya?
    kalau saya nk dipek sebanyak 5 biji berapa pula harganya?
    filing coklat & kaler hijau epal & pink

  12. nurul says:

    boleh ke dihantar ke temerloh, pahang…?Diperlukan pada hari jumaat…sebnyk 100biji.

    • admin says:

      Kami mohon byk2 kerna tempahan telah pun penuh dari 22 – 26 Dec ni, Cik Nurul :-)

      Harap cik dapat buat tempahan pada minggu berikutnya ya.

  13. maisarah binti roslan says:

    macam mane dengan tempahan sya tu?diterima atau tak?kalo confirm saya nak bank in duit..kalau boleh nak tukar hari jumaat sebab sabtu maybe POS tak bekerja..

  14. Kami ingin memperkenalkan satu lagi platform pengiklanan secara percuma dalam talian yang membolehkan peniaga dan individu untuk menjual atau mempromosi barangan/perkhidmatan mereka melalui internet. Ianya satu peluang yang baik untuk mereka yang menjalankan perniagaan secara online.

    Kenapa Memilih http://www.1tradezone.my?

    * 100% percuma.
    * Anda boleh mengiklankan produk/perkhidmatan sehingga 100 iklan.
    * Tempoh pengiklanan selama 200 hari.
    * Anda boleh mengemaskini iklan tanpa sebarang halangan.

    Maklumat lanjut, sila layari http://www.1tradezone.my

  15. berlin says:

    berapa masa booking untuk sebelum majlis?
    sy berminat dgn packaging 2 apam polkadot time di timesquare tu.berapa la harga dia?
    lagi satu, utk C&D harga exclude apam ke?

    Tq

    • admin says:

      Kalau nk booking selewat2nya smggu awal. Tp kalau awal lg elok sbb kami dpt blokkan tarikh tu drp order2 lain. Kalau packaging di Timesquare tu RM0.15/pack (tak termasuk hrga apam). =)

  16. ruzila zainal says:

    assalamualaikum..saya nak tanya..cam mane nak buat dot dot kat apam tu..? just gune perwarna atau adunan yang telah di letak perwarna?

    • admin says:

      Waalaikumussalam..utk dot2 pada apam, guna adunan yg letak pewarna. Kalau letak pewarna direct, dot jd tak sekata. Kalau nk dot2 putih (tanpa pewarna) pun boleh.

  17. ASHIKIN says:

    a’kum…mcmmane sy nk order apam nie errk…

  18. rose says:

    salam.. akak nak tanya berapa banyak nak tambah bahan pengawet tue ? 1 sudu kecil ker? aper bahan pengawet yang akak guna untuk tahan lama ?

    • admin says:

      Wsalam, cik Rose. Kami tak praktikkan pengunaan bahan pengawet. Utk ketahanan apam, boleh simpan dlm peti ais. InsyaAllah semggu masih sedap. :-)

  19. Norsafarina Mohd Yusoff says:

    salam,

    saya nak tanya..isnin lepas saya ada membuat pesanan untuk apam ladybird dan juga angrybird jumlah keseluruhan 200biji. tapi masih belum dapt reply dari pihak admin. tarikh ambil 13 april 2012.saya amik sendiri apam tue..lokasi di belakang jakel seksyen 7 tue…
    saya harap admin boleh check semula pesanan saya untuk saya bank in kan duit apam.

    tq. ;)

    • admin says:

      Assalam cik Safarina, tempahan cik kami dah terima. Tempahan cik sedang diaturkan. Kami dah emailkan cik maklumat tempahan di email. TQ =)

  20. Pingback: ApamPolkadot.com Kasi Diskaun Super Duper Special Untuk Bercuti di DSavoy Condotel, AFamosa Resort…Jom! | Apam Polkadot

  21. Qurratul Ain says:

    Salam..nk tanye brape cas yg dikenakan ke atas penghantaran ke pasir gudang?klu nk tempah 600pcs apam polkadot bleh x?

  22. punis says:

    saya nak apam palkodot dlm 100pcs ,warna biru muda dan biru pekat ada tak?rasa lain2,saya tinggal kat taman melati

  23. Yusnida says:

    Sy emailkan, y sy nak ambil sndri dkt cawangan ,waktu pg. Pkul 10 lwat sgt la.

  24. Annur Liyana says:

    Salam…saya berminat utk mbuat tempahan apam lady bird utk besday present..tp nak trus delivery ke rumah..saya nk apam lady bird design merah bintik hitam spt dlm katalog.packaging yg mcm mane sy blh buat?de contoh design packaging?.blh sya tahu brape kos apam + packaging + delivery charge sblm sy mbuat pre-order…details pesanan sy spt di bawah…

    Filling apam: bluberry
    Design: 25 biji lady bird merah bintik hitam & 25 biji kuning bintik itam
    Jumlah apam: 50 biji
    Tempat delivery : bandar tun razak cheras
    Date delivery: 25/07/2012

    • admin says:

      Assalam cik Annur, Aterima kasih krn berminat utk membuat tempahan dgn kami.
      Utk packaging cik Annur boleh tgk di sini:
      http://apampolkadot.com/katalog/

      utk tempahan perlu isi borang di sini ye:
      http://apampolkadot.com/borang-tempahan/
      TQ. =)

      • Annur Liyana says:

        Saya dah anta borang tempahan…ade sedikit pertanyaan…
        Utk penghantaran mggunakan pos laju adakah ianya selamat smpi dlm keadaan yg elok (tidak berterabur) kerana utk door to door min tempahan adlh 300 biji..tempahan saya hanya 50 biji.

        • Annur Liyana says:

          Salam…saya nk tnye mcm mane dgn tempahan saya…so far sy x de trima apa2 confirmation lg dr pihak apam polkadot..borang tempahan telah di hantar pd 20/5/12..

          Harap dpt update status tempahan secepat mungkin.

          Tenkiu..

  25. Lina says:

    Boleh saya tahu size apam ni dlm ukuran cm?

  26. rohana ismail says:

    Saya nak order 500 biji, pekkan saya 100pax beserta reben, selalunya berapa jumlah dalam satu pek ? boleh tak hantarkan ke rumah saya di seri kembangan, pada hari sabtu 10pagi. untuk majlis nikah. saya tinggal di johor bahru. alamat di seri kembangan tu rumah adek saya. berapa harga semua tu, tk. harap dapat email pada saya segera kerana hari dah hampir tiba. tk.

    • admin says:

      Assalam cik Rohana,

      Terima kasih krn berminat utk membuat tempahan dgn kami.

      InsyaAllah kami cuba aturkan. Mohon utk cik Rohana isi borang tempahan dlu utk kami dptkn butiran tempahan dgn lebih terperinci. Kami akan maklumkn statusnya nnt.

      Utk borang tempahan boleh klik di sini:
      http://apampolkadot.com/borang-tempahan/
      TQ =)

  27. ika says:

    Assalam admin,

    Sebelum ni saya ade bertanya soalan, tapi saya rasa saya dah salah tanya. Kali ni saya rasa betul la soalan saya ni. :)

    Majlis saya akan diadakan pada 22 Sept 2012.

    Saya ingin jadikan apam polkadot ni sebagai goodies. Boleh saya tahu harga jika saya nak oder :-

    a.3000 apam berinti dengan packaging C sebanyak 1000.

    • ika says:

      Belum habis lagi soalan dah tertekan send pulak..:(

      b. saya nak 3 biji apam di pek skali dgn packaging C berapakah upah untuk buat pakaging ni?

      C. jika saya oder, bila saya boleh dapatkannya? saya duduk di Taman Tasek Tambahan ampang.

      Harap admin dapat menjawab nya

      Thanks

  28. azah says:

    As salam..sy sudah membuat tempahan semalam (25/5/12),tetapi kenapa belum dapat sebarang feedback?sy ingin mmbuat pembayaran ttpi msih tiada sebarang respon,sy telah membuat tempahan sbnyk 150 biji,akan diambil pada 1 jun 2012.
    Harap maklum

  29. aishah says:

    salam. Sy dah isi form pre order. Tp belum dpt quotation harga cuz sy nk bank in if boleh. Harap admin dpt check kan..

  30. siti nurbaiyah says:

    nk tny, semalam saya buat tempahan dan xmasukkan kod diskaun..jd bagaimana ya? and saya dah dpt email mengatakan tempahan diterima tetapi masih tiada maklum balas dari admin tetang tempahan saya..perlukah saya proceed dgn bayaran dan pengesahan or saya patut tunggu lg email? sebab saya perlu tahu dapatkah apam dihantar utk kegunaan pada 16 jun 2012.huhu…
    maaf byk tny.

  31. Raihanannz says:

    asalam admin…xda wat klas ka utk blajar buat apam neh?? :)

    • admin says:

      Salam puan Raihanannz =)

      InsyaAllah kami ada merancang untuk buat kelas untuk kawan2 ApamPolkadot.com, namun untuk masa terdekat belum lagi kerana staf sibuk dengan tempahan. InsyaAllah, bila dah ready kelas nanti kami info puan yer. Terima kasih puan =)

  32. adah says:

    salam…sya tinggal di putrajaya precint 17..
    kalau sy nak jadi pengedar apam polkadot nie???
    boleh ke x???
    sbb berminat untuk menjadi pengedar apam polkadot ini…
    tq…

    • admin says:

      Salam Puan Adah, terima kasih kerana berminat. Untuk masa sekarang kami masih belum bersedia untuk melantik pengedar. Namun, memang kami ada merancang untuk melantik pengedar sikit masa lagi. InsyaAllah bila dah ready nanti kami maklum yer puan. Terima kasih dan salam ceria =)

  33. RAHILA says:

    BOLEH SAYA TNYA TEMPAHAN SAYA DA DI POS KE BELUM XDA APA2 INFO PN DARI CIK TNTANG TEMPAHAN SAYA DA POS KE BELUM

    • admin says:

      Dah pos puan Rahila. Kami akn emailkn no.tracking kpd puan setlh dpt drp pihak cwgn. Kami dah maklumkn pihak cwgn utk info. TQ =)

  34. Lienie says:

    Saya dah hantar borang tempahan..
    Tp blm reply lg hntar sebutharga..

    • admin says:

      Salam cik Lienie, kami dah reply email cik pada 7/4/2013. Kalau tak terima di inbox, try semak di folder spam. TQ =)

  35. Lienie says:

    Dah dpt email..blm dpt sebutharga

  36. fazilah says:

    Sy perlukan no .tel pn nomi cawangan damansara damai.coz email yg dia bg dh delete sy nak kene pickup hari at 3pm plzzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>