Di Mana ApamPolkadot.com Dapat Bahan Mentah?

Salam kawan-kawan ApamPolkadot.com yang pastinya comel2 semua =)

Memandangkan ramai yang bertanya soalan-soalan begini:

Eh mana nak dapatkan semua bahan-bahan untuk buat apam nie yer?..susah bebenor nak cari bahan mentah apam nie

Mana nak dapat bahan-bahan yang HALAL, berkualiti dan mutu diyakini?…susah woo nak dapat yang benar-benar HALAL sekarang nie


So memandangkan motto kami To Make Everybody SMILE…terpaksalah kami dedahkan RAHSIA Pembekal Bahan Mentah kami supaya anda senyum panjang dan lebar hehe…

*sshh jangan cakap kat sapa-sapa yer RAHSIA nie…antara kita berdua jer =)

Tuuudiaa…hehe…inilah RAHSIA yang kami simpan selama nie…

Mungkin ada yang akan bertanya…

Apa yang specialnya PANDAN nie?”…biar kami jawap =)

Kenapa ApamPolkadot.com SUKA SANGAT kat Pandan Pusat Bekalan Bakeri?

  1. Semua barang-barang yang dijual telah diSAHkan halal.
  2. Diusahakan oleh syarikat Bumiputera sepenuhnya.
  3. Beroperasi setiap hari, Isnin hingga Ahad, 9.30pg-9.00 mlm
  4. Mempunyai kemudahan & tenaga kerja yang mencukupi untuk melayan pelanggan yang ramai.
  5. Berusaha memenuhi kehendak pelanggan.
  6. Pekerja-pekerja yang mesra alam dan comel-comel berlaka, macam Apampolkadot hehe…

Thats why we Love PANDAN Bakery =)

Nie alamat kami, meh ler sini:

PANDAN
Pusat Bekalan Bakeri,
No 12, Jalan Plumbum P7/P,
Pusat Komersial Seksyen 7
Shah Alam (Behind Wisma Jakel)

MukaBuku: https://www.facebook.com/pandanpbb

…Dan mungkin jugak ada yang akan bertanya:

TAPI…saya tak pandai nak buat apam polkadot..mcm mana eh??..”

Senang saja hehe…cuba RESEPI RAHSIA APAMPOLKADOT! Selamat mencuba =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Resepi RAHSIA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge