Bayaran & Pengesahan

Setelah anda bersetuju dengan maklumbalas yang kami berikan, sila buat pembayaran ke akaun di bawah dan kemudian penuhkan borang Maklumat Pembayaran untuk pengesahan dan semakan kami:

1.  Buat pembayaran ke acc Maybank di bawah. Sila masukan email; akaun.apampolkadot@gmail.com pada borang bank transfer anda nanti supaya kami akan menerima update pembayaran anda daripada pihak bank:


No Akaun Maybank: 562478134999
Nama: SBZ Prima Enterprise

2. Penuhkan Borang di bawah sebagai rekod kami.

Nama

Email

Tarikh Apam diperlukan (sebagai rujukan)

Tarikh Pembayaran

Masa Pembayaran

Dari Bank (Jika Interbank Transfer)

Deposit atau Pembayaran Penuh?

Jumlah Pembayaran

*Urusan penghantaran akan dilaksanakan selepas pengesahan pembayaran dilakukan. Terima kasih.

77 Responses to Bayaran & Pengesahan

  1. nurul naim bt jamry says:

    salam..

    thanks krn sudi terima tempahan saya dan bayaran tlh dibuat pd 21 nov 2011.

    hari tu tempahan saya mix color apam..tapi boleh tak saya tak nak polka dot warna hitam dan merah..

    harapnye permintaan ni dpt ditunaikan..

    tqvm..

    nurul.

  2. syamalif says:

    Assalamualaikum, saya dah buat pembayaran selepas pengesehan tempahan di buat, Saya gunakan transferbank Maybank, cuma tersalah masukkan alamat email, saya masukkan email apampolkadot.com@gmail.com, apa yang perlu saya lakukan?

  3. Yanti binti Mat Rani says:

    Salam…

    Pembayaran telah dibuat saya harap pihak admin dapat menyiapkan dan membuat pengantaran pada tarikh tersebut.Thanks ya ^_^

  4. REZA ALEEYA says:

    deposit payment done.

    can i have the 200 lady bug in 2 or 4 set of packages instead of putting all the little cute bugs inside a package?
    TQVM

  5. Nur Ramziyah says:

    Salam…sy dh membuat pembayaran pd 15/12/2011..maaf di atas kelewatan..sy br pay RM30 memandangkan bank tak accept RM1 dan RM5. Sya dh pun emailkan slip tu dan maklumkan pd pihak admin.Boleh tak sy pay balance pada hari penghantaran memandangkan kita akan melakukan secara by hand nnt?

    Terima Kasih ^_^v

    • admin says:

      Waalaikumsalam,

      Terima kasih ya diatas pembayaran tersebut. Tiada masalah jika bayaran baki tu cik bayar masa pick up tempahan cik tu nanti ya :-)

  6. maisarah binti roslan says:

    saya guna penghantaran pos laju. saya bayar deposit dulu boleh kan?
    selebihnya bayar selepas apam tu sampai..used maybank online..

  7. nurhidayu says:

    sy order 100pcs n sy guna kan voucher yg 5% tu..berapa yg perlu sy bank in? n sy akn ambl by hand di cawangan damansara damai nnt.

  8. maisarah binti roslan says:

    saya dah bank in.maaf atas kelewatan pembayaran..nanti dah pos inform saya yer..

  9. sri shazwani says:

    assalamualaikum,
    saya dah buat full payment via cimb online transfer RM135.00..masalahnye, sy terlupa nak masukkan email address..sila semak payment saya..terima kasih..

  10. Naz says:

    saya dah pun membuat bayaran, tetapi tersalah letak alamat email, saya letakkan email apampolkadot.com@gmail.com sebagai rujukan.

  11. Nur'Aishah bt Afni says:

    assalam..sy dh tranfer deposit via cimb Suhana Irda bt Mohd Nasir..balance sy akn byr mse pick up..

  12. farhana says:

    sy dh buat pembayaran utk 100biji apam polkadot.sila semak pembayaran sy..thanks..

    • admin says:

      Terima kasih puan Farhana =). Semoga puan gembira dengan tempahan yang diterima…insyaAllah kami usahakan yang terbaik =)

  13. farah hanim mohan shah says:

    salam,
    saya nak tnya pasal pembayaran tu, kena guna bank transfer je or boleh guna cash deposit terus ke account maybank? and boleh tolong explain tak bout ur discount system? do i get any discount and btw, ni first time i nak order..

    • admin says:

      Wsalam,

      Pembayaran boleh dibuat via bank transfer atau juga cash deposit ya cik farah :-)

      After cik request for the discount code, hrp dpt catitkan dan beri semasa isi borang tempahan cik tu nanti ya. Once tempahan cik dapat kami slot in, kami akan bagi diskaun mengikut code diskaun yg cik berikan itu.

  14. harozal says:

    Nak tanya bila byrn kna buat sbb hrga blm.dpt lg

    • admin says:

      Puan hazarol, kami akan keluarkan sebuthrga selepas confirm dgn cwgn. Kami akan emailkan puan butiran harga & info akaun nnt ye. =)

  15. ZATI says:

    macam mana kalau saya tak masukkan emel yg kat atas tu masa sy transfer duit td ?? saya terlupa nak masukkan emel tu..

  16. REZA ALEEYA says:

    hope management jelas tempahan yg dibuat sebab saya dah bayar rm 190.00 20 Jan 2012. date 23 tu dah confirm….hope x da kekeliruan lagi lepas ni…additional rm 2.50 saya transfer after the management confirm the total k?

  17. SITI AISYAH says:

    salam sya dh masukkan duit dn saya harap akan sampai pada hari yang diminta.

  18. Ziela says:

    Salam….
    Sy dh buat pembayaran utk 150biji apam polkadot… Sila semak pembayaran sy pada hari nie jam 5.33ptg….. Hope sy dpt collect my apam polkadot@Subang Bestari branch jam 2.00 ptg esok (07/03/12)…….

    Thanks…

  19. AZMIRA BINTI MOHD RAFEE says:

    assalammualaikum..
    saya da buat pembayaran polkadot yang saya tempah hari tu..
    sedap + comel :)..
    terima kasih dan saya berpuas hati..

    • admin says:

      Terima kasih yang tak terhingga puan Azmira…insyaAllah ada diskaun lagi for regular customer yang chumeell hehe..

      Terima kasih =)

  20. Hazlini binti Abu Hassan says:

    As salam.

    saya telah bank in (maybank 2u) sebentar tadi, date/time transferred : 27 Mac 2012 jam 9.23 am..Bayaran penuh RM159.60. Pls check ya..! ;) tq

    • admin says:

      Wsalam, cik Hazlini. Kami dah terima pembyran cik. InsyaAllah tempahan cik akan kami aturkan seperti yg dipinta. Di harap kehadiran apam yg comel2 nnt dpt menceriakan cik Hazlini. TQ :-)

  21. mohd taufik bin ibrahim says:

    salam cik..nak tanya…apa maksud tarikh apam diperlukan?…tadi saya dh wat tempahan tapi saya letak tarikh hari ni kat kotak “tarikh diperlukan” pada borang tempahan…betul ke?

    • admin says:

      Salam En Taufik,

      Tarikh apam diperlukan maksudnya bile en. nak apam smpi kpd en. Anyway, en. nye tempahan kami dah take note.

      TQ! ;)

      Salam ceria…

  22. haslizah says:

    Assalam..br lepas buat pembayaran…

    nie 2nd time order apam polka dot~~~xsabar nk rasa apam chumel2 yg sedap nie..

  23. Noor Akmar Ismail says:

    Pembayaran dah dibuat.. Harap masa apam sampai sampai pada masanya.. Terima kasih..

    • admin says:

      Salam Cik Akmar,

      Terima kasih diatas pembayaran yg dibuat. Kami akan infom bhgn akaun utk semakan. InsyaAllah, kami akan pastikan apam selamat tiba pada waktu yg ditetapkan.

      TQ ;)

  24. Deela Nordin says:

    Salam Admin Apam Polkadot,

    sy tak dapat nak buat pembayaran dalam masa terdekat sebab ada masalah teknikal sket so bole tak hold dulu order sy? TQ

  25. NORAZRIN JANI says:

    Admin Apampolkadot,

    Saya dah membuat pembayaran penuh. Sila semak dan sahkan pembayaran. Saya akan pick up sendiri apam pada 20 April di Seksyen 7 Shah Alam jam 4 petang. tq :)

  26. Zaliza says:

    Assalam,
    Saya dah buat pembayaran penuh tadi thru maybank2 u dated 17 APR 2012, TUE,22:47. Amount RM330. Pls check ye. Tq.

  27. Siti Zubaidah binti Zubir says:

    Hai…Saya dah membuat pembayaran penuh untuk 31/5. Sila semak dan sahkan pembayaran…saya da bank in dt transfer acc..tp saya terlupe nk letak email apampolkadot..macam mane eh???

    • admin says:

      Salam puan, maaf sangat2 lambat reply..yes kami dah terima. Takper tak jadi masalah =)

      Terima kasih yer =)

      Salam Ceria

  28. Siti Zubaidah binti Zubir says:

    Hai,
    Semalam saya da bank in dt n da leave some comment kat sini…tp x der feedback pon…x pe,saya tulis sekali lagi, semalam saya da bank in dt RM 53.90( pembayaran penuh) untuk 100biji apam yg di perlukan pada 31/5/12.Saya da transfer dt dr maybank saya tp saya terlupe untuk taip email apampolkadot..macam mane eh??…harap boleh semak semula…tq

  29. shaqirah says:

    saya dh bank in rm40 dalam akaun apampolkadot. jumlah bayaran sepatutnya rm31.30
    maaf lambat bank in. hehe. terima kasih :)

  30. Lyda says:

    Saya dah membuat pembayaran penuh. Sila semak dan sahkan pembayaran. Saya akan pick up sendiri apam pada 07 June di Taman Kosas Ampang sekitar jam 6 ptg (after opis hour). tq

  31. Suriana says:

    Saya sdh bt full payment….plz cek n sahkan pembayaran Saya….

  32. Zakhirah bt Ahmad says:

    Assalamualaikum….
    sy dh bank inkan rm 100 as deposit…
    tlg checkkan n sahkan payment sy….
    hope tempahan sy dihantar pd waktunyer….
    tq

  33. admin says:

    Wsalam Puan, terima kasih kerana inform kami tentang bayaran tersebut. Insya allah kami akan cuba sedaya upaya utk memastikan apam yg ditempah tiba pd waktu yg dijanjikan. Semoga kehadiran apam itu nnt dpt menceriakan hari Puan.. Salam keceriaan :)

  34. Alia says:

    Assalam. klu byr melalui cash deposit bank maybank, alamat email apampolkadot@gmail.com tak perlu ditulis kan? & just bgtau time & date sy bank in.btol tak? & jika byr lebih, duit lebih akan diberi semasa amik apam kan?

    • admin says:

      Wsalam Pn Alia, Puan boleh emailkn kpd kami details bayaran dan kami akan buat semakan dan pengesahan. Wang yg terlebih bayar nnt kami akan bank in semula ke akaun puan ye..tp sekiranya nk ambil ms pickup pun boleh.. Salam keceriaan =)

    • admin says:

      Wsalam cik ALia, klau cik byr dia Cash Dep. Machine, cik maklumkn dlm borang pengesahan byran info tarikh, masa, amaun pembyran cik. Utk alamat email tu, cik masukkan alamat email cik supaya kami akan reply email bg memaklumkn pembyran cik dah kami terima. TQ =)

  35. Emma Imanina says:

    Hai admin..saya dah buat payment RM50 memandangkan bank tak terima RM5 & RM1..harga sebenar yg perlu sy byr RM46.55..balance tak perlu dipulangkan..saya ikhlas.. :)

    • admin says:

      Salam Pn Emma, Alhamdulillah..terima kasih tak terhingga dr kami ye.. Diharap kehadiran apam nnt dpt menceriakn hari Puan. Salam ramadhan dan salam keceriaan =)

  36. Alia says:

    assalam. sy dh buat pembayaran penuh smlm utk pick up 8 ogos. cuba confirmkan tu ye. .

  37. mohd akmal zaki bin mohd shari says:

    salam…sy dh buat bayaran deposit rm70..1st time tempah..hope berjaya..hehehe

  38. NORA says:

    salam..

    thanks krn sudi terima tempahan saya dan buat bayaran penuh tlh dibuat hari ini 29 nov 2012 pd pukul 10.33 pagi tadi.
    MaklumatTempahan:
    APAM POLKADOT
    Jumlah keseluruhan = 300 biji
    100+100+50+50 = 300 biji
    COLOR DAN PERASA = CAMPUR2 jer 6 perasa tu..bg color cantik skit yer untuk weddg punye.. kalo boleh bg tahan lama yer nak guna 12/12/12
    harapnye permintaan ni dpt ditunaikan..
    tqvm..

    NORA

  39. aishah says:

    saya dh buat tempahan tapi ade mslh sikit. dalam ruang pilihan utk self-pickup, cawangan subang bestari takde jd sy isi cawangan damansara. is it possible if sya amik kat cawangan subang bestari sbb saya stay subang perdana, dh dekat sgt tu dgn subang bestari.

    • admin says:

      Salam cik Aishah. Berkenaan dgn cwgn Subang Bestari buat masa skrg beliau tidak ambil tempahan sementara waktu ini. Cwgn yg berhmpiran adlh cwgn Kota Damansara ataupun Damansara Damai. Walau bagaimanapun kami boleh aturkn penghntaran dgn sedkt cas yg dikenakan. TQ =)

  40. Ernie Fahira Kamaruddin says:

    assalamualaikum, i nk tnya,i dah order .then after order,,adkah i boleh buat pmbyran terus tnpa tnggu apa yg dimaklumkan iaitu utk menyusun tempahan mengikut urutan,n i terlepas utk tulis bila tarikh apam diperlukan smsa tulis borang tempahan .

    • admin says:

      Wsalam Cik Ernie, kami Akan maklumkn bhgn Akan mengemas pembayaran tersebut ye. Boleh kami dptkn maklumat tarikh apam do perlukan utk order Cik? Tq Cik :)

  41. Ernie Fahira Kamaruddin says:

    hye,i dah buat pembayaran.hopefully pihak u dah terima.i dah sent notif at apampolkadot@gmail.com.. please cmfirm me early k ..utk butiran pemesanan yg i hntar ,i nak ltakkn atas nama Qamratul Izzati Binti Ramlan,for adress u kan used that one yg i dah isikan ..tq

  42. Lienie says:

    Saya dah buat pembayaran..harap dapat semak
    and reply secepat yang mungkin.maaf sebab lambat.
    Nanti blh tak text je saya..sebab takut tak terima email.
    Tq..

  43. Lienie says:

    Saya dah buat pembayaran..maaf sebab lambat.
    Harap dapat semak secepat yg mungkin.
    Blh taj text je saya nanti. Takut tak terima email
    Tq..

  44. Fauziani says:

    Boleh tahu x …jual apam polkodot ni ia kira mcm aner?
    Pm harga…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>