ApamPolkadot.com In The Malaysia Book of Records!

Bangganya kami hingga kembang kempis kembang kempis hidung hehe…

Pada tanggal 25 Mac 2012 yang lepas kami telah dijemput oleh…

The Tupperware Brands

untuk menDemonstrasi membuat apam polkadot dengan menggunakan Tupper ware (‘tapawer’ kata orang kampung saya hehe)  Special dari Tupperware =).

Tapawer tue punyalah tahan lasak sampai boleh kukus sekali .. kagum .. kagum..dahsyat oo..

Cuba tengok Krew ApamPolkadot.com tengah dok buat demonstrasi mengedot menggunakan tapawer yang terkuat di dunia hehe…

Malaysia Book of Records? … oh hehe..sebenarnya Tupperware yang meng’organize’kan event nie untuk dorang nak memecahkan rekod:

The most parties conducted simultaneously

Kami tumpang sekaki jer hehe..TAPI mungkin satu hari nanti ApamPolkadot.com akan pecahkan Rekod Malaysia dengan beberapa kategori-kategori yang difikirkan sesuai:

Menghasilkan Apam Paling Comel Di Malaysia!

@

Menghasilkan Apam Polkadot Paling BESAR di Malaysia!

@

Menghasilkan Apam Polkadot Paling PANJANG di Malaysia! ehh heehee…

InsyaAllah suatu hari nanti kita akan usahakan agar impian tersebut tercapai…

Tapi walaubagaimanapun, tanpa sokongan kawan2 semua…kami mungkin hanya mampu memecahkan rekod di peringkat TASKA atau TADIKA jer hehe…sokongan kawan2 selama nie sangat-sangat bermakna…

Kami warga Krew Apampolkadot.com ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada The Tupperware kerana sudi menjemput kami…Terima Kasih Daun Keladi…(kalau sudi, jemputlah lagi hehe)

Terima kasih…ApamPolkadot.com LOVE TUPPEWARE =)

Kalau berminat nak usha-usha Tapawer Special tue boleh contact Cik Combie @ Facebook.com/worldoftupperware. Dia wakil sah Tuppeware. Tapi kalau nak Tapawer Special dengan DISKAUN SUPER Special, cuba try test cakap kat dia macam nie:

Saya kawan ApamPolkadot.com, boleh kasi diskaun?” hehe..cuba la =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Pengumuman. Bookmark the permalink.

9 Responses to ApamPolkadot.com In The Malaysia Book of Records!

  1. norehan says:

    tahniah apampolkadot! semoga terus sukses! :D

  2. admin says:

    Terima kasih puan Norehan for the support =)

  3. mohd taufik bin ibrahim says:

    terrrbaaaaeeekkkk…

  4. farhana says:

    wahhhh…tahniah krew apampolkadot….caya la…semoga success…:-)

  5. siti fatimah says:

    Syabas!saya berminat nak belajar cara2buat apompolkadot,

  6. siti fatimah says:

    Apompolkadot ada anjurkan kelas ke?

    • admin says:

      Buat masa skrg ni kami belum adakan kelas krn kekangan masa dlm memenuhi tempahan2 pelanggan yg dikasihi. Namun ada perancangan utk adakan di masa akan dtg. InsyaAllah sekiranya kelas, kami akan war-warkan di blog & fanpage. Harap cik Siti Fatimah jenguk2lah kami selalu ye. TQ =)

  7. Mekar says:

    Uih.. apam polkadot dah maju setapak lagi. Tahniah & semoga terus sukses.
    Mekar recently posted..Bunga TelangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge