Apam Polkadot Yang Lazat Nyum Nyum =)

Comel dilihat dan sedap dimakan hehe….

Terdapat beberapa jenis perasa@filling:

  • Blueberry
  • Kaya
  • Coklat
  • Orange
  • Strawberry
  • Peanut
  • Kiwi
  • Kacang merah
  • Mango
  • Orange

Tempahan untuk “Hari Raya Aidilfitri” sudah dibuka. Tempah sekarang untuk mendapatkan Harga Promosi =)

Picture worth a thousand word =)

Berapa harga? Murah saja hehe…janji semua happy…

Harga kawan2:

  • 50 biji = RM18 sahaja
  • 100 biji = RM30 sahaja

Sekiranya lagi banyak tempahan, harga boleh dipertimbangkan lagi =). Just hantar berapa jumlah yang ingin diorder pada borang Hubungi dan saya akan keluarkan dengan quotation.

Penghantaran akan dilaksanakan dengan menggunakan perkhidmatan Pos Laju (Dijamin sampai besok).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog, Produk and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

67 Responses to Apam Polkadot Yang Lazat Nyum Nyum =)

  1. Pingback: Pertandingan Komen Terbaik ApamPolkadot | Apam Polkadot

  2. admin says:

    Selamat datang ke Blog terbaru saya dan terima kasih kerana sudi singgah =)

  3. Haru says:

    nmpk kiut-miut…kalo wat hantaran kawen bez nie.mesti mak mertua suke :D
    Haru recently posted..WORLD BLOGGERS & SOCIAL MEDIA SUMMIT 2011My Profile

  4. hafiz says:

    Nama menarik, rupa menarik. Memang cantik tertarik kau memang debom lah.haha

  5. syifa says:

    comey macam ni, awek lawa lalu pun tak kerling…
    yummy macam ni, bapak mentua lalu pun tak pelawa..~

  6. titan says:

    hehe..comelnya. comelnya. Geram tengok. Hehe..
    titan recently posted..Lu Jangan Kerek Sama Gua!My Profile

  7. nutnat says:

    wow…sekali terpandang terus jatuh hati…aduhai apam y kiut miut…xsanggup daku untuk memasukan dirimu ke dalam mulutku….

  8. MEKAR says:

    Comei nya apam polkadot ni. saya pula suka buat apam mekar. tp dia tak merekah pun. rupa mcm cupcake jer
    MEKAR recently posted..Lelaki Teransang 30 kali SehariMy Profile

    • admin says:

      Hehe… =)

      • MEKAR says:

        Salam Cik Apam,
        Baru-baru ni saya dah cuba membuat apam dot dot ni mengikut resepi yang diberikan oleh cik apam. Sya pun buat comel2 (tp comot sikit) dan letak inti coklat dan kacang merah (filing tu sya beli readymade di kedai Pandan, nak buat filing sendiri tak pandai !). Alhamdulilah rasa nya sungguh sedap, ringan, tak terlalu manis dan gebu. Sya tak puas makan sbb dia comel sgt. Mungkin lagi sedap kalu tokey apam sendiri yg hasilkan. Selamat Berbisnes Cik apam :-)
        MEKAR recently posted..RedVelvet CupCake from Angelcupid.comMy Profile

        • admin says:

          Alhamdulillah hehe…nanti boleh la kasi kawan2 rasa pulak..pasti dorang suka =)…ada yang sayang nak makan pun ada nanti tue hehe…

  9. ecahyangserius says:

    sekali lihat, sudah terpikat. rupa hebat, rasa pun lazat. pergh..kalau dapat, memang nikmat. hai apam polkadot, demimu..apa pun sanggup kubuat!!!

  10. Mr Rileks says:

    apam oh apam enak sekali,
    baru dilihat rasa tertambat di hati,
    sekali rasa mesti nak lagi,
    jangan sampai menjilat jari kaki… :D
    Mr Rileks recently posted..Theme WordPress Percuma Di Magpress.comMy Profile

  11. Pingback: Siapa Nak Makan Apam Secara Percuma? | Rilekslah! | Isu Semasa, Hiburan, Tutorial , Tips & Info......

  12. Famili Ceria says:

    Cantiknya Apam Polkadot sebab warnanya yang menarik perhatian orang ramai iaitu warna-warna bak warna pelangi…Tengok dari segi rupa pon dah tau kata sedap…

    Entri Menarik Di Sini:
    1)Iphone 4 Boleh Jadi DSLR??Jom tengok..
    Famili Ceria recently posted..SEGMENT : Saya Punya Lagi Best!My Profile

  13. gieykame-chan says:

    where is apam?
    where is apam??
    where is apam polkadotku yg cantik mulus???
    come, come, come in to my mouth!!!
    jgn segan2, jgn malu2,
    coz u’re the bez part in my life!!everrrr!!!!!

  14. Mr Rileks says:

    boleh pandang2, jangan pandang saja,
    boleh try makan, jangan sampai mengigau… :D

    p/s: psstt.. boleh ke komen smp 2 kali nie… ekekeke…
    Mr Rileks recently posted..Siapa Nak Makan Apam Secara Percuma?My Profile

  15. gieykame-chan says:

    papaku pulang dari kota,
    papaku belikan apam polkadot,
    apam polkadot dot dot dot dot,
    sangatlah sedap dimakan begitu sahaja…
    marilah semua mari makan,
    apam polkadot kembang berdot!!!

  16. gieykame-chan says:

    tak perlu aku ragui
    sedapnya apam polkadot ini
    mari kita makan apam ini
    apam polkadot dot dot…
    apam oh apam…pam pam pam
    polkadot dot dot dot…

  17. zie says:

    saya suka apam polkadot kerana bentuk nya yg kecik dan comel,rasanya yg sedap sb ada filling kat dalam nye..yummy yummy makan sebiji nak 100 biji..hihi tp mmg best…

  18. maihatt says:

    oh apam dot-dot yang lawa,sekali makan hati jadi tawar pandang yang lain..bila dah dapat terus terpikat dan melekat2…we love apam dot2..

  19. Mr.Anep says:

    mai sebakul Apam Polkadot..makan sekali rase nk lagi..hehehe..

  20. adawiyah says:

    apam oh apam…
    nape x dtg cni???
    lame da saya mencari
    xdpt sebiji,100 pn jadi…
    hehe~

  21. adawiyah says:

    oh no!!!
    apam polkadot was melting in my mouth…
    very delicious,superb,fantastic!!!
    i loike it very much!do you???plz do because dis apam polkadot very nice.huhu

  22. amy hafiza says:

    mak nak apa, ayah nak apam,
    semua nak apam.. apam apa? apam apalkadot… dot… dot… :)
    amy hafiza recently posted..Wordless Wednesday #1 Air Asia Oh Air AsiaMy Profile

  23. mawar biru says:

    ~Apam.. brmcm apam.. apampolkadot the best!! terbaik!!
    Apam polkadot
    And I swear
    If you come back in my life
    I’ll be there ’til the end of time
    (Back to me, back to me, back into my life)
    And I swear
    I’ll keep you “apam polkadot” right by my side
    ‘Cos baby “apam polkadot” you’re the one I want
    (Back to me, back to me, back into my life)
    Oh yes you are my lovely “apam polkadot”.. (^_^)

    • admin says:

      Wah…mcm familiar jer ngan lagu nie hehe…memang sedap..sesedap ApamPolkadot hehehe…pandai Puan MAwar bermadah hehe…terima kasih =)

  24. Anna Suriana says:

    ummi…”nie apa nie kuih ke coklat?..eee..sedapnya…nyum,nyum,nyum..warna-warni plak tu..cantiknya..!”..ini la kata2 anak sya yg b’umur 6 thn..sya jawab,”nie kuih apam polkadot la sayang..”..dia btanya lagi..”betul ke ummi kuih apam,x prnah wawa mkn apam sedap ada bulat2 warna-warni..cantik,sedap,lazat..beli la ummi,wawa nk ari nie gak..!” Smua nie gara2 semasa sya mbuka gmbr apam polkadot d apampolkadot.com..

  25. gieykame-chan says:

    akak…akak buat ape tu???buat apam ke???akak buat la apam polkadot…sebab apam polkadot tu cantik sangat…dia ada dot dot dot yang colourful…kalau makan satu mesti tak cukup…nak kena makan 100 biji gak…adikkkkk suka sangattttt!!!!!!nyum3!!!

  26. Areyou Hakimi says:

    Pantun hatiku,khas untukmu Apam Polkadot…..

    Pertama kali aku ‘like’ di fb,
    seronok hati melihat warna warni,
    mata aku rasa berseri-seri,
    wahai Apam Polkadot ku di hati.

    Setelah di ‘like’ aku meneliti,
    hasil kerja yang sungguh menawan,
    Aku pun terus order la,ape lagi,
    order Apam Polkadot dari pengurus pemasaran.

    3 hari tempoh diberi,
    kerana tempahan sudah tak terpanggil,
    tiba-tiba dapat panggilan waktu tengahari,
    katanya Apam Polkadot naik kereta kancil.

    Perisa blueberry dan oren pilihan hati,
    Apam Polkadot untuk belanja kawan-kawan,
    tercapai jua hasrat hati ini,
    untuk merasa Apam Polkadot sedap,cantik dan menawan.

    Harganya yang murah dan juga menarik,
    menikmati perisa Blueberry dan Oren tanpa gundah,
    memang banyak lagi apam yang cantik-cantik,
    tak setanding Apam Polkadot yang indah.

    Wahai Apam Polkadot ku tersayang,
    janganlah dikau berpaling tadah,
    diriku terus setia dan kau sentiasa dikenang,
    hanya kau Apam Polkadot ku tempat ku bermadah.

    Tiada kata seindah bahasa,
    hanya untuk Apam Polkadot aku curahkan,
    komen dariku sampai sini sahaja,
    semoga ada ruang untuk kemenangan.

    Insyaallah…..

    Wahai Apam Polkadot kesayangan ku yang terbaik dari yang lain….I LOVE YOU APAM POLKADOT….!!!

    Areyou Hakimi

  27. Emma says:

    salam,nk tya apam polka dot ni size dia mcm maner?
    x dpt nk imagine coz u x letak objek yg kita boleh bezakan..cth duit syiling RM0.50 ke..

    • admin says:

      Terima kasih Puan Emma for the good idea =). Akan diusahakan, insyaAllah. Em untuk sais yang kecil dalam 4cm diameter dan yang sederhana dalam 5cm. Harap sedikit membantu puan =)

  28. sayacomel says:

    wahhh..time puasa-puasa macam ni..memang sedap makan nih. haha..
    sayacomel recently posted..Comel Serius – Lambat lagi ke berbuka..My Profile

  29. Matahari says:

    Saya dah isi borang tempahan, bila leh dapat feedback yer?
    400pcs.. thx

  30. Leen says:

    Cmner saye nk order ye..bper caj klu antar ke puncak jalil.. TQ

  31. Nurmunirah says:

    comell lotee… APAM POLKADOT nih..~~ rsa ksian nk mkn dya.. hihi tpi klaw xmkn rugi pulakk..~~ c(:

  32. Assalamualaikum :)
    “Atoto comel nya Apam polkadot ni ! Aina tak pernah rasa Apam yang comel comel ni .. Bak kata Admin , Rupa dia menawan , Rasa dia pun menawan xD So …. memang teringin lah nak mamam dia ! ”
    Serious , nak beli .. Tapi mak kata nanti rugi lah , apa lah .. Walaupun dah tunjuk gambar yg cute tu :D Bila dah ada contest komen komen macam ni , join jerlah kan ! Haha , siapa tak mahu .. Mana tahu ada rezki admin terbaca komen saya yang sedih lagi menyayat hati nih .. Hahahaha .. Bawak pegi sekolah , sure kawan2 jeolous .. Haha !

    • admin says:

      Wah sangat terharu dengan komen cik Aina =). Terima kasih banyak2 kerana sudi merasa apam kami. Semoga semua kawan2 cik Aina ceria dan gumbira. InsyaAllah, nanti boleh kasi harga special kat cik Aina =), InsyaAllah. ApamPolkadot.com Love Cik Aina =)

  33. Assalamualaikum .. Aina ada buat entry pasal pertandingan ni , sudi sudi lah jengok :D Aina teruja nak makan apam ni .. Haha .. 100 biji apam bakal jadi milik Aina ! Hahahhaha
    \\ http://mitsumiko.blogspot.com/2012/07/pertandingan-komen-terbaik-by.html //

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge