Apam Polkadot Vs Apam LadyBug, yang mana paling best?

Antara Apam Polkadot dan Apam LadyBug, yang mana menjadi pilihan hati anda?

Yang mana satu..pilihan hati..?

Pendedahan gambar Apam LadyBug memijak ApamPolkadot, ahh tidakk….sapa punya angkara nie…

Sampai hati!!!

Haha…

Mari kita lihat antara kedua-dua apam yang mana paling disayangi…sila berikan komen ikhlas anda di bawah…harap tiada siapa yang berani mengutuk Apam Polkadot hehehe…. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

25 Responses to Apam Polkadot Vs Apam LadyBug, yang mana paling best?

  1. admin says:

    Saya suka Apam Polkadot! =)

  2. mawar biru says:

    hahaha…. dia mai dah 2x… i like u all (^_^)

  3. Faizah Manaf says:

    Apam Polkadot la yang terbaik hehe…(pss boleh dapat apam polkadot free ker? )

  4. ohcikgu says:

    rindu nak makan apam. hehe..

  5. Anne Nurul says:

    eeeeiiiii,sgt2 comeiiiiii x smpi hati nk mkn……=)

  6. Mekar says:

    kreatifnya boleh buat jenis ladybug pula. kalu sya suka makan apam yg corak2 dia simple aje mcm apam polkadot
    Mekar recently posted..Resepi Tepung Pelita dan Cara Membuat KelongsongMy Profile

  7. Mr Rileks says:

    mmg cute siot ladybug tu… :) buat utk raya nie mmg cun sgt2… :D
    Mr Rileks recently posted..Gambar Pemprosesan Daging Burger McDonaldsMy Profile

  8. SITI AISYAH says:

    Suka apam ladybug cantik sangat mcm real jer n rasa dia akan terbang tapi ke dalam mulut saya haha

  9. yenny says:

    jatuh chenta sama kamu apam ladybug…

  10. Assalamualaikum..
    saya nak bagi cadangan.. ape kata kalau packaging untuk postage di improvekan… sbb hr tu dpt yg ade spores2 dah…huhu.. sgt2 kecewa…So, i suggested that the container should be sealed properly instead of just let the container unsealed. No hard feeling… i think this is a very important thing bcoz we are customer.. we have the right to complaint…huhu… Keep ur good work but keep it up.. ur apam is nice to see but it will be the best if there are no spores there….hm….. thanks for your cooperation.

  11. rossa says:

    cutenye apam2 tu….rasa cam sayang nak makan eee….anak2 suka makan apam tapi tak menjadi pulak bintik2 tu.boleh kongsi resepi bersama?tq

  12. fairezza78 says:

    Saya adalah salah seorang penjual apom polkadot. Tentulah saya suka apom polkadot. Ia sngat comel bila buat bnyak2. he..he..he…

  13. SITI says:

    salam kak cantik nya…..saya nak try buat la….saya dpt seblm ni resepi dia lain patut la tak naik cantik…….

  14. huda says:

    papercup tu saiz apa ya yg sesuai?

  15. iejayie says:

    klau nak buat apam lady bug ni ssh tak??sbb nak cuba bt.tp tkt pla hasilnya x cntik nnt.hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge