Aduan

Sekiranya anda mengalami sebarang masalah berkenaan tempahan, pihak kami menganggapnya sebagai sesuatu yang sangat serius dan akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sila tinggalkan aduan anda pada Borang Aduan di bawah dan maklumat tersebut akan dihantar terus kepada Pengurus Besar SBZ Prima Enterprise. Kami terlebih dahulu memohon maaf atas kesulitan tersebut.

Testimoni Aduan

BORANG ADUAN

Nama Anda (perlu)

Email (perlu)

Perkara

Aduan

No Telefon

 

7 Responses to Aduan

  1. yati says:

    salam
    saya ada buat tempahan on 27/3/2012
    but after u all reply regarding terima tempahan. tak ada lain2 feedback.
    so nak tanya,went should i make a payment?
    hope can let me know ASAP
    thanks a lot :)

    • admin says:

      Salam Cik Yati,

      Kami telah reply email cik 22 jam lepas. Berikut adalah kandungan email berikut:

      Assalam Cik Nurhayati,

      Alhamdulillah tempahan cik dpt kami aturkan.

      Berikut adalah sebut harga utk tempahan ini:

      100biji apam Polkadot = RM35
      50biji apam LadyBug = RM21
      Diskaun (5%) = (RM2.65)
      Postage Chg = RM15

      Total = RM68.35

      Diharap cik dpt membuat pembyaran segera utk confirmkan order cik dgn pihak kami. Untuk maklumat pembayaran & pengesahan boleh klik di sini:

      http://apampolkadot.com/bayaran-dan-pengesahan/

      TQ! ;)

  2. Zazza Arieff says:

    Salam,sy da hanta coment n also tempahan tadi,tapi dr tadi tak dapat2 lg feedback,nak tau ordered I tu dapat ke tak sebab sy takut tak sempat ni,and also susah nak tunggu email2 camni,call number tak boleh bagi eh?sbb lg 2mggu sy nak apam tu,sorry sy newbie here so taktau :(

    • admin says:

      Wassalam…

      Kami dah reply pertanyaan cik sejam yg lepas. Diharap cik dah terima email kami. Jika masih belum, sila maklumkan kpd kami utk kami resend.

      TQ! :)

  3. kukumalu says:

    Salam,sy ada wat pesanan pd 24/5/2012 dari semalam,tapi sampai arini still xdpt feedback lagi.agk2 sampai bile ye sy nk tgu feedback tu before sy bank in kan duit?TQ

  4. erdalena binti rosle says:

    saya masih menunggu respond drpd u all. mcm mana dgn saya punya order? boleh ke x? masa saya sgt suntuk ni. kalo x bole, saya kena cari org lain. reply me asap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>