7 sebab kenapa perlunya kehadiran Apam Polkadot dalam majlis anda?

Salam kawan-kawan semua. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa. Wah tup.. tup.. dah nak masuk minggu kedua kita berpuasa kan…alhamdulillah.

Dah lama juga rasanya tak berceloteh…rasa kelu pulak bila lama tak menulis nie =).  Bukan apa, sibuk melayan kawan-kawan yang membuat tempahan. Kebanyakannya adalah untuk tempahan bagi menceriakan majlis berbuka puasa. Alhamdulillah dan Terima kasih.

Ada jugak yang bertanya;

Em boleh ker ApamPolkadot.com buat apam design khas untuk majlis-majlis seperti Majlis Menyambut Ulang Tahun Kelahiran?”

dan…ApamPolkadot.com akan kata:

Pastilah boleh hehe...

Matlamat kami adalah To Make Everybody SMILE =). So harapan kami agar kehadiran apam polkadot dapat MENCERIAKAN lagi majlis anda dan kami akan usahakan agar tetamu anda akan berkata;

WOW!!! Cerianya majlis awak Salmah!, kami suka =)

7 Sebab Kenapa perlunya kehadiran Apam Polkadot dalam majlis anda?

Menceria kan lagi majlis anda.

      Membuatkan tetamu anda rasa ceria dan pastinya gembira.

     Mengelakan tetamu anda bertanya; “Eh..takder Apam Polkadot ker? Tak best la camnie” hehe…

     Membuatkan anda gembira.

    Membuatkan bos anda gembira dan berkata; “Pandainya awak organize event, ceria, besok naik pangkat!” =)

    Menceriakan majlis anda.

    Dan banyak lagi…=)

Berikut cumalah beberapa kelebihan kenapa perlunya kehadiran Apam Polkadot ke majlis anda =). Kalau nak ceriakan lagi majlis anda, jangan lupakan ApamPolkadot.com  yer =). To Make Everybody SMILE =).

 Selamat mengamalkan ibadah puasa =)

Berapa harga apam-apam design untuk event tue yer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

2 Responses to 7 sebab kenapa perlunya kehadiran Apam Polkadot dalam majlis anda?

  1. hi Apam Polkadot.di sini saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada staff yg bertungkus lumus menyiapkan order saya.eventhough perkara yg tak diingini berlaku.

    thanks to Sue yg baik hati dan si tukang snap pictures apam saya dan send through email.

    dan thanks sbb masukkan picture apam for boifren saya di page anda! :)
    Ruwaida Ridzwan recently posted..Apam polkadot comel :)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge