Monthly Archives: March 2012

Di Mana ApamPolkadot.com Dapat Bahan Mentah?

Salam kawan-kawan ApamPolkadot.com yang pastinya comel2 semua =) Memandangkan ramai yang bertanya soalan-soalan begini: “Eh mana nak dapatkan semua bahan-bahan untuk buat apam nie yer?..susah bebenor nak cari bahan mentah apam nie” “Mana nak dapat bahan-bahan yang HALAL, berkualiti dan … Continue reading

Posted in Blog, Resepi RAHSIA | Leave a comment

Universiti Sains Islam Malaysia dan ApamPolkadot?

Pada tanggal 11 Mac 2012 yang lepas, Apampolkadot.com telah menerima kunjungan pelajar comel-comel dari Universiti Sains Islam Malaysia (USIM). Tengok gambar kat bawah..comel kan kami hehe…(yang baju pink tue pun comel gak..ehem ehem) Kami Krew ApamPolkadot.com rasa sangat terharu dan … Continue reading

Posted in Blog, Lawatan Pelajar | 4 Comments

Believe It Or Not! Hamster Makan Apam?

Bila cerita pasal Hamster, teringat lagi masa zaman-zaman muda2 dahulu…(zass kembali ke zaman lampau…) Ceritanya berbunyi gini:

Posted in Blog | 2 Comments

[Gempar!!] Spesis Apam Dijumpai Terdampar Di Pulau Tioman!

Salam kawan2 ApamPolkadot, semoga semuanya berada dalam keadaan sihat, ceria dan gumbira =) Baru-baru nie terdapat satu PENEMUAN TERGEMPAR 2012:  ‘Spesis Apam Dijumpai Terdampar Di Pulau Tioman!’ Ianya telah kecoh dan heboh diceritakan di media-media massa sehinggakan 2 x Krew … Continue reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted in Blog | 7 Comments